Dewy Flowers

UUSI! Mielekkäästi irti haastavista ajatuksista -verkkokurssi

 Harjoittele työskentelemään haastavien ajatustesi kanssa kätevästi 3 viikon verkkokurssina!

Kurssimaksu 79€

Mielekkäästi irti uupumuksesta -verkkokurssin teemat

Viikko 1  Mindfulness ja ajatukset

Viikko 2 Miten työskennellä ajatusten kanssa arjessa?

Viikko 3 Konkreettisia työkaluja

Kurssin hinta

Kurssin hinta on 79€ ( sis.alv.24%)

Kurssin maksaminen

Kurssin maksaminen tapahtuu Suomen mindfulness-instituutin tietoturvallisessa verkkokaupassa. Siellä maksutapoina käyvät kaikki Suomessa käytössä olevat yleisimmät maksukortit sekä verkkopankit.

100% tyytyväisyystakuu

Kurssillamme on 100% tyytyväisyystakuu. Jos toteat ensimmäisellä kurssiviikolla, että et ole tyytyväinen kurssiin, voit lopettaa kurssin ja rahasi palautetaan täysimääräisenä.

Kenelle kurssi sopii?

 

Mielekkäästi irti uupumuksesta -verkkokurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia taitavammin

Mitä Mielekkäästi irti uupumuksesta -verkkokurssi sisältää?

 

Voit ilmoittautua mukaan heti tänään ja kurssin pääset aloittamaan heti seuraavana arkipäivänä. Julkaisemme kaikki kolmen viikon materiaalit kerralla sinulle, jotta voit edetä joustavasti omaan tahtiisi. Suosittelemme kuitenkin lämpimästi, että  etenemään verkkokurssille rakennetussa viikkotahdissa, sillä emme suosittele ahmimaan kaikkea yhdellä kertaa, vaikka aiheet mielenkiintoisia ovatkin! Jokaisen viikon materiaalit voit käydä läpi omassa tahdissasi joko yhdeltä istumalta tai useammassa palassa. Jos haluat käydä koko viikon materiaalit läpi kerralla, kannattaa aikaa varata yleensä vähintään tunnin verran. Olennainen osa kurssia on myös kotiharjoitukset, jotka voit tehdä oman päivärytmisi mukaan silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Hanne Savunen, FM  

Founder, Director, Educator, Researcher

Mielekkäästi irti uupumuksesta

-verkkokurssin

ohjaaja ja kehittäjä

UCLA:n kouluttama mindfulness-ohjaaja, erityisopettaja, aineenopettaja, rehtori, tohtorikoulutettava

 

Hanne on Suomen mindfulness-instituutin perustaja ja kouluttaja sekä ensimmäinen, joka on saanut koulutuksen ohjata UCLA:n (University of California, Los Angeles) Mindful Awareness Research Centerin mindfulness-kursseja Amerikan ulkopuolella sekä ensimmäisenä Euroopassa. Hanne on niitä harvoja, joilla on UCLA:n yliopistotasoinen mindfulness- ja itsemyötätunto-ohjaajan pätevyys. Hän on sitoutunut omaan päivittäiseen harjoitukseensa ja käy vuosittain Amerikassa retriiteillä ja koulutuksissa syventämässä osaamistaan. Hän on kouluttanut jo satoja ihmisiä mindfulnessista ja itsemyötätuntotaidoista.

 

Hän myös kirjoittaa väitöskirjaa tunne- ja tietoisuustaidoista ja itsemyötätunnosta Helsingin yliopiston käyttäytymistieteelliseen tiedekuntaan. Hanne on myös toiminut opettajana monta vuotta sekä on kolmen pienen lapsen äiti.

Hanne kouluttaa mindfulness-ohjaajia ja on erikoistunut myötätuntokeskeiseen terapiaan sekä kognitiviseen lyhytterapiaan.

”Hannen tyyli opettaa on selkeää, rauhallista, johdonmukaista ja lempeää. Kurssimateriaalit toimivat omalla kohdallani hyvin. Hannen ääni ja tyyli ohjata harjoituksia on motivoiva.”

Tule mukaan Mielekkäästi irti uupumuksesta-verkkokurssille hintaan  79€.