top of page

pe 10. toukok.

|

Kalliolinnantie 7

Mindfulness tukena odotuksessa ja synnytyksessä 10.5.2019

Mindfulness tukena odotuksessa ja synnytyksessä -kurssi sopii kaikille odottaville äideille aina noin 15. raskausviikolta lähtien tukemaan äidin hyvinvointia odotusaikana sekä antamaan työkaluja valmistautua synnytykseen, työskennellä synnytyskivun kanssa ja työkaluja synnytyspelkoon.

Registration is Closed
See other events
Mindfulness tukena odotuksessa ja synnytyksessä 10.5.2019
Mindfulness tukena odotuksessa ja synnytyksessä 10.5.2019

Time & Location

10. toukok. 2019 klo 10.00 – 16.00

Kalliolinnantie 7, Kalliolinnantie 7, 00140 Helsinki, Finland

About the event

Mindfulnessia on käytetty ja tutkittu Amerikassa tukena odotuksessa, synnytyksessä ja vanhemmuudessa jo 90-luvulta lähtien. Ruotsissa mindfulnessia hyödynnetään jo julkisellakin puolella synnytykseen valmistautumisessa. Kätilö ja mindfulness-ohjaaja Nancy Bardacke on kehittänyt kurssin Mindfulness-Based Childbirth and Parenting Program (MBCP) ja kirjoittanut kirjan Mindful Birthing, joihin myös Mindfulness tukena odotuksessa ja synnytyksessä -kurssipäivä perustuu.

Tutkimuksissa on todettu mindfulnessin lisäävän varmuutta ja vähentävän pelkoa synnytyksessä, auttavan kivun kanssa työskentelyssä sekä vähentävän odottavan äidin stressiä ja lisäten hyvinvointia. Odotusaikana mindfulness-harjoituksesta hyötyvät sekä äiti että vauva.

Mindfulness tukena odotuksessa ja synnytyksessä -kurssi sopii kaikille odottaville äideille aina noin 15. raskausviikolta lähtien tukemaan äidin hyvinvointia odotusaikana sekä antamaan työkaluja valmistautua synnytykseen, työskennellä synnytyskivun kanssa ja työkaluja synnytyspelkoon ja kaikkien tunteiden kanssa, joita uusi elämän tilanne tuo tullessaan.

Mindfulness tukena odotuksessa ja synnytyksessä -kurssilla:

-opimme, miten mindfulness voi olla tukena synnytyksessä työskennellessämme kivun ja eri tunteiden ja tuntemusten kanssa

-kehitämme kykyä lieventää stressiä odotusaikana ja vanhemmuudessa sekä vahvistamme itsemyötätuntoa vanhemmuudessa

-opimme mielen ja kehon yhteistyöstä synnytyksessä

Kurssi toteutetaan yhden päivän kurssina (6h). Kurssille otetaan max.13 henkilöä. Kurssi sopii erinomaisesti luonnolliseen synnytykseen valmistautuville, kuitenkin mindfulnessin näkökulmasta jokainen synnytys on luonnollinen.

Share this event

bottom of page