top of page

Mindfulness

Intensive

Practice Program

Haluatko päästä harjoittamaan mindfulnessia intensiivi-ohjauksessa pienryhmässä ja saada samalla mindfulnesstaidot pysyvästi osaksi elämää?

 

Noin puolen vuoden intensiivikouluksessa  saat opiskella pienessä turvallisessa ryhmässä UCLA:n (University of California, Los Angeles) yliopistokoulutetun Mindfulness-kouluttajan ammattitaitoisessa ohjauksessa.

Mindfulness Intensive Practice Program -koulutus antaa välineitä, tietoa ja taitoa saada mindfulness-harjoitus osaksi omaa arkea ja syventää omaa harjoitusta.

Koulutus toimii myös pohjana Mindfulness-ohjaajakoulutukseemme, mikäli haluat jatkaa kouluttautumista.

Intensive Practice Program koostuu UCLA:n (University of California, Los Angeles) tutkituista mindfulness-kurssikokoisuuksista  (MAPs -kurssit) sekä henkilökohtaisesta mentoroinnista.

Seuraava koulutus alkaa marraskuussa 2019! Ilmoittaudu mukaan jo tänään!

Mindfulness Intensive Practice Program antaa sinulle:

 • noin puolen vuoden intensiiviohjauksen mindfulnessin ja itsemyötätunnon parissa pienessä turvallisessa ryhmässä korkeasti koulutetun mindfulness-kouluttajan ohjauksessa

 • tutkimustietoa mindfulnessiin liittyen

 • taidon työskentellä stressin, haastavien tunteiden ja ajatusten kanssa sekä vahvistaa tunne- ja tietoisuustaitojasi

 • myötätuntoa itseäsi sekä muita kohtaan

 • taitoa vahvistaa positiivisia tunteita kuten kiitollisuutta, lempeyttä ja iloa

 • välineet ja intensiivinen tuen harjoittaa mindfulnessia osana arkeasi

 • loistavan pohjan Mindfulness-ohjaaja koulutuksellemme

 

 

 

 

 • Mindfulnessin perusteet -kurssipäivän (UCLA:n MAPsI)

 • 6 viikon mindfulnessin perusteet  verkkokurssin, joka on käytössäsi koko koulutuksen ajan kotiharjoituksen tukena

 • Mindfulness hiljaisuudenretriittipäivän teemana positiivisten tunteiden vahvistaminen (UCLA:n MAPsII Cultivating Positive emotions)

 • Itsemyötätunnon taito- retriitti päivän (UCLA:n MAPsII Cultivating Self-Compassion)

 • 3 viikon itsemyötätunto verkkokurssin myötätuntoharjoituksen tueksi

 • UCLA:n MAPsII Next Step -kurssin joko 6 viikon viikottaisena kurssina tai yhden päivän lähipäivänä.

 • Kaksi 50min yksilökäyntiä oman harjoituksen tueksi

Mindfulness Intensive Practice Program sisältää:

01

mindfulnessin perusteet

Mindfulnessin perusteet -kurssipäivässä opit tehokkaasti mindfulnessin perusteet ja saat mindfulness työkalut osaksi arkeasi. Tämän kurssipäivän sisällöt ovat UCLA: MAPsI kurssilta.

Kurssilla opit mitä mindfulness on ja opit kaikki perusharjoitukset, jotta saat mindfulness-harjoituksen osaksi arkeasi. Kurssiin sisältyy myös kuuden viikon mindfulnessin perusteet -verkkokurssi, josta saat viikottaisen täyden tuen jatkaa harjoitustasi kotona kurssipäivän jälkeen. Verkkokurssi ja sen sisällöt ovat käytössäsi koko Intensive Practice Program koulutuksen ajan. Verkkokurssin sisältöön voit tutustua erikseen täältä.

02

mindfulness

retriitti

Positiiviset tunteet -päiväretriitissä tutustumme siihen, miten voimme mindfulness- harjoituksen avulla olla paremmin tietoisia, kun koemme positiivisiä tunteita ja miten voimme vahvistaa kiitollisuutta, lempeyttä, iloa ja myötätuntoa arjessamme.

Mindfulness päiväretriitti koostuu yhden päivän retriitistä. Retriittipäivät ovat hiljaisia eli annamme kaikille rauhan keskittyä omaan harjoitukseen. Teemme vaihdellen erilaisia mindfulness-harjoituksia päivän aikana ohjatusti. Kurssilla on mindfulness-harjoitusten lisäksi monesti itsetutkiskelua kirjoittamisen kautta sekä tuokioita päivän aiheeseen liittyen.

Tämä retriittipäivän aiheet perustuvat UCLA:n MAPsII Cultivating Positive Emotions -ohjelmaa.

03

itsemyötätunnon taito

Tällä kurssilla tutustumme siihen, miten voimme  työskennellä itse-kriittisten ajatusten kanssa ja itsemyötätuntoharjoituksella voimme saada kehitettyä lempeyttä ja myötätuntoa itseämme sekä muita kohtaan.

Kurssi koostuu yhden päivän intensiivikurssista. Kurssilla opit, mitä itsemyötätunto on sekä saat konkreettisia harjoituksia arkeen. Pääpaino kurssilla on harjoituksessa. Kurssilla on mindfulness-harjoitusten lisäksi itsetutkiskelua, joiden tarkoituksena on kehittää itsemyötätuntotaitoja. Tähän moduuliin sisältyy kolmen viikon itsemyötätunnon taito -verkkokurssi myötätuntokotiharjoituksen tueksi. Verkkokurssin sisältöön voit tutustua täällä.

Retriittipäivä on hiljainen omaan harjoitukseen keskittyvä eikä sisällä vuorovaikutteisia harjoituksia.

Kurssipäivän harjoitukset perustuvat  UCLA:n MAPsII Cultivating Self-Compassion kurssiin.

04

Mindfulnessin

jatkokurssi

next steps

Tässä moduulissa opit syventämään mindfulness-harjoitustasi

​Kurssin teemoihin liittyen syvennymme seuraaviin aiheisiin viikottaisella kurssilla:

Concentration - Keskittyminen,

Effort - Pyrkimys
Mindfulness in Life (Body) - Mindfulness ja Keho
Mindfulness in Life (Mind) -Mindfulness ja Mieli
Confidence - Itsevarmuus

Wisdom - Viisaus

Kurssi on mahdollista tehdä myös yhden päivän intensiivikurssina, jos viikottainen osallistuminen ei ole mahdollista.

Kurssi on UCLA:n MAPsII Next Steps

05

1:1 yksilökonsultaatio

Intensive Practice Program ohjelmaan sisältyy kaksi 50min yksilöohjaustuokiota, jossa voimme keskittyä vain sinun harjoitukseesi ja sen syventymiseen omien toiveidesi mukaan kuten tunnetyöskentelyyn, harjoituksen haasteisiin, ongelmia tuottaviin ajatusprosesseihin kuten murehtiminen, itse-kriittiset ajatukset tai huoliajatukset.

Toinen yksilökonsultaatio on kurssin alkupuolella oman aikataulutoiveesi mukaan ja toinen helmikuussa.

Koulutuksen tiedot

Lähipäivät:


La 2.11.2019 klo 10-17

Su 3.11.2019 klo 10-16

Su 1.12.2019 klo 10-16

Ti 21.1-3.3.2020 6 viikon ajan klo 17.30-19.30 (ei 18.2.)

tai yhden päivän lähipäivänä 15.2.2020 klo 10-16

2 x50min yksilökäyntiä sopimuksen mukaan

Paikka: Suomen mindfulness-instituutin tilat osoitteessa Uudenmaankatu 39, Helsinki. (Keskusta)

Hinta: 1111 euroa (sis. alv.24%).  Koulutus maksetaan kolmessa erässä. Ensimmäinen erä maksetaan koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä 370€.

 

 

Kenelle: Koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat tuen oman mindfulness-harjoituksen saamiseen sekä heille ketkä ovat kiinnostuneet kouluttautumaan mindfulness-ohjaajiksi

Kouluttaja: FM Hanne Laasala on Euroopan ainoita UCLA:n (University of California, Los Angeles) kouluttamia Mindfulness-kouluttajia. Hän on kouluttamisen ammattilainen (erityisopettaja, aineenopettaja sekä rehtori). Hän tekee parhaillaan väitöskirjaa Helsingin yliopistoon tutkien mindfulnessin ja itsemyötätuntotaitojen vaikutuksia hyvinvointiin ja tunneälyyn. Hän on lasten ja nuorten tietoisuustaito-ohjaaja ja -ohjaajien kouluttaja (.b, Mindful Schools, Susan Kaiser Greenland) ja kouluttaa ja ohjaa mindfulnessia aikuisille ja lapsille Suomen mindfulness-instituutissa sekä Helsingin yliopiston täydennyskoulutuskeskuksessa. Lisäksi hänellä on vuosien oma harjoituskokemus ja ohjaamiskokemus. Hän jatkokouluttaa itseään säännöllisesti ulkomailla sekä kouluttautuu parhaillaan myös kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi.

bottom of page