Suomen Mindfulness-instituutti Oy 
Uudenmaankatu 39

00120 Helsinki (Keskusta)

 

+358 50 512 8588

info@mindfulnessinstituutti.com

Seuraa somessa:

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle

Ota yhteyttä:

You can't stop the waves, but you can learn to surf.

Jon Kabat-Zinn

Mindfulness

yksilöasiakkaalle

 

Hyväksyvän tietoisen läsnäolon saaminen osaksi omaa elämää saattaa vaatii yleensä taidon harjoittelemista ohjaajan tuella, koska se ei aina ole helppoa tuoda uutta taitoa osaksi elämää. Samaan tapaan kuin urheilun aloittaminen, on se helpompaa avun ja tuen kanssa. Kun mindfulness- harjoitus tulee tutuksi ja harjoituksen haasteisiin on saanut tukea, on se helpommin osana arkea ja joka päiväistä elämää. Läsnäolosta, stressin hallintataitona omassa elämässä tulee tapa, osa sinua.
 

Valmennan UCLA:n mindfulness-kurssia myös  yksilötyöskentelynä 1:1 tapaamisissa. Tapaamiset voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan ja keskittyä erityisesti asikkaan toiveiden mukaisiin osa-alueisiin. Yksityisasiakkaat ovat tulleet hakemaan välineitä esiintymiseen, unettomuuteen, itsensä johtamiseen, suorittamiseen, riittämättömyyteen, jatkuvaan kiireen tuntuun ja ihan vain mindfulness-meditaation saamiseksi osaksi stressinhallinnan taitoja arkeensa.

 

Yksilövalmennus toteutetaan 6 tai 12 viikon kestoisena 1,5h valmennuksena viikottain.

1,5h yksilökäynti 200€ +alv.24%

Varaukset ja tiedustelut

info@mindfulnessinstituutti.com

050 5128588 /Hanne Laasala

Mindfulness

lapsille ja nuorille yksilövastaanotolla

 

Otan vastaan lapsia ja nuoria, joiden kanssa yhdistän erityisopettajan ammattitaitoa mindfulness-työskentelyyn. Lasten kohdalla tuemme mm. itsesäätelyn taitoja ja tunne- ja sosiaalisia taitoja.  Nuorten kanssa olemme keskittyneet koulustressin ja jännittämisen haasteisiin mm. ylioppilaskirjoituksiin valmistautuessa.

Yksilövastaanotto toteutetaan 10 kerran 45min tuokiolla viikottain.

45min yksilövastaanotto 100€ +alv.24% (124€)

tiedustelut ja ajanvaraus

info@mindfulnessinstituutti.com

050 5128588 /Hanne Laasala