top of page

Terapiavastaanotto
lapsille ja nuorille

 

Syyt hakeutua terapiaan ovat moninaiset kuten uupumusta, suorituspaineita, ahdistusta, itsekritiikkiä, sosiaalisten tilanteiden pelkoja, paniikkihäiriöitä, yksinäisyyttä ja  pitkittyneitä koulupoissaoloja. Olen tukenut nuoria löytämään vahvuuksiaan ja omaa suuntaa elämässään. Kohtaan jokainen lapsen ja nuoren yksilönä ja terapiassa vahvistetaan keinoja ja välineitä ja saadaan tukea ja rinnallakulkija elämän haasteisiin .

 

Olen erikoistunut nuorten kanssa tehtävään mielen hyvinvoinnin tukemiseen. Julkisella puolella olen työskennellyt erityisopettajana vuosia ja kouluttanut lasten ja nuorten parissa työskentelevia sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaisia vuodesta 2016 tunne- ja tietoisuustaidoista. Lisäksi olen tehnyt kansallista kehitystyötä ministeriön Sitouttava kouluyhteisötyö -hankkeessa koulupoissaolojen vähentämiseksi ja tunne- ja vuorovaikutustaitojen tuomiseksi osaksi jokaista koulupäivää.

Työskentelyotteeni on perustuu myötätuntokeskeisen terapian (CFT, Compassion Focused Therapy) ja kognitiivisen lyhytpsykoterapian periaatteisiin.

Myös vanhemmuuden tukeminen lasten ja nuorten haasteiden äärellä on osa osaamistani ja ajan voi varata myös vanhempi itselleen. 

BZ1A6028.jpg

Hanne terapeuttina

Mindfulness eli tietoisuustaidot ovat merkittävässä roolissa kognitiivisessa terapiassa. UCLA:n Mindfulness-ohjaajakoulutuksen  lisäksi olen kouluttautunut erikseen kognitiiviseksi terapeutiksi ja myötätuntokeskeisen psykoterapian menetelmiin yhteensä kolmen vuoden ajan. Lukion erityisopettajan työkokemuksen ja koulutuksen avulla elämänhallinnan ja mielen hyvinvoinnin tukeminen laajemmin kuuluu osaamiseeni. 

Työskentely on hyvin monimuotoista ja se räätälöidään jokaisen lapsen ja nuorten kohdalla yksilöllisesti. Kognitiivisen terapian menetelmistä käytän eniten seuraavia ja joiden teoreettinen ja menetelmällinen viitekehys kulkee työskentelyn taustalla:

Tietoisuustaitoihin perustuva kognitiivinen terapia (MBCT)

Hyväksymis-ja omistautumisterapia (HOT)
 Myötätuntosuuntainen terapia (CFT)

Vastaanottotiedot

Hanne Savusen vastaanotto on Helsingin keskustassa, Lapinlahden lähteellä.  Myös Zoom mahdollisuus etänä toteutettavaan terapiaan.

 

Terapiakäynnit toteutetaan 5-25 kerran pakettina, 50min/ vastaanotto

Yhden käynnin hinta 150€ (sis. alv.24%)

Tilaa uusille asiakkaille on huhtikuusta 2023 lähtien.

 

Ajanvaraus ja tiedustelut

info@mindfulnessinstituutti.com tai ota yhteyttä -viestin kautta alla.

bottom of page