top of page
BZ1A5815.jpg

You can't stop the waves, but you can learn to surf.

Jon Kabat-Zinn

Terapiapalvelut


- Sinulle, joka haluat pysähtyä miettimään elämäntilannettasi ja elämänsuuntaasi toisen ihmisen kanssa.
- Sinulle, joka haluat löytää uusia keinoja eteenpäin kohti  hyvinvoivempaa elämää. 

Tapaamisemme perustuvat sinun toiveisiisi ja tavoitteisiisi. Sinulla saattaa olla tiettyjä yksittäisiä haasteita elämässäsi, johon haluaisit löytää uusia keinoja, välineitä ja tukea. Saatat kamppailla esimerkiksi jatkuvan kiireen, uupumuksen, epävarmuuden, ahdistuksen tai lannistavan itsekritiikin ja tunnelukkojen kanssa, ja toivot muutosta tähän. Voit myös tulla terapiaan löytääksesi itsellesi sopivia tapoja kasvattaa itsemyötätuntoasi ja yleistä hyvinvointiasi.

Voit odottaa minun kohtaavan sinut yksilönä ja muokkaavan työskentelyotettamme tarpeidesi mukaisesti. Työskentelyotteeni perustuu kognitiivisen terapian teorioihin ja yhdistelee tutkittuja ja vaikuttavia menetelmiä ajatus-, tunne- ja toimintatottumusten muovaamiseksi joustavammiksi.

Mindfulness eli tietoisuustaidot ovat merkittävässä roolissa kognitiivisessa terapiassa. UCLA:n Mindfulness-ohjaajakoulutuksen  lisäksi olen kouluttautunut erikseen kognitiiviseksi terapeutiksi ja myötätuntokeskeisen psykoterapian menetelmiin yhteensä kolmen vuoden ajan. 

Työskentely on hyvin monimuotoista ja se räätälöidään jokaisen asiakkaan kohdalla yksilöllisesti. Kognitiivisen terapian menetelmistä käytän eniten seuraavia ja joiden teoreettinen ja menetelmällinen viitekehys kulkee työskentelyn taustalla:

Tietoisuustaitoihin perustuva kognitiivinen terapia (MBCT)
 Hyväksymis-ja omistautumisterapia (HOT)
 Myötätuntosuuntainen terapia (CFT)

Vastaanottotiedot

Hanne Savusen vastaanotto on Helsingin keskustassa, Lapinlahden lähteellä.  Myös Zoom mahdollisuus etänä toteutettavaan terapiaan.

 

Terapiakäynnit toteutetaan 5-25 kerran pakettina, 50min/ vastaanotto

Yhden käynnin hinta 150€ (sis. alv.24%)

Tilaa uusille asiakkaille on huhtikuusta 2023 lähtien.

 

Ajanvaraus ja tiedustelut

info@mindfulnessinstituutti.com tai ota yhteyttä -viestin kautta alla.

Hanne terapeuttina

bottom of page