top of page

Terapia- ja valmennuspalvelumme:

KOGNITIIVINEN TERAPIA

Perustuu kognitiivisen terapian teorioihin ja yhdistelee tutkittuja ja vaikuttavia menetelmiä ajatus-, tunne- ja toimintatottumusten muovaamiseksi joustavammiksi. .

PARITERAPIA

Kognitiivisen pariterapian avulla  löytyy tie itsetuntemukseen, tunteisiin ja selkeään viestintään, jotka mahdollistavat turvallisen vuorovaikutuksen ja tietoisen kumppanuuden syntymisen. 

MINDFUL COACHING

1:1 Mindful Coaching -työskentelyotteeni yhdistyy terapeuttiseen ymmärrykseen ja menetelmiin. 

Kuuntele Mindfulness-instituutin perustajan Hanne Savusen haastattelu henkisen vahvuuden kehittämistä Yle Areenan Huoltamo ohjelmassa, täältä sekä muut median haastattelut ja podcastit täältä!

 

cmt-professional_level_large.png
ucla-logotype-main-11.jpg

Hanne Savunen

FM | Founder, Director, Educator, Therapist, Researcher

Terapeutti, UCLA:n kouluttama mindfulness-ohjaaja, erityisopettaja, aineenopettaja, rehtori, tohtorikoulutettava

 

Hanne on Suomen mindfulness-instituutin perustaja ja kouluttaja sekä ensimmäinen, joka on saanut koulutuksen ohjata UCLA:n (University of California, Los Angeles) Mindful Awareness Research Centerin mindfulness-kursseja Amerikan ulkopuolella sekä ensimmäisenä Euroopassa. Hanne on niitä harvoja, joilla on UCLA:n yliopistotasoinen mindfulness-ohjaajan pätevyys. Hän on sitoutunut omaan päivittäiseen harjoitukseensa ja käy vuosittain Amerikassa retriiteillä ja koulutuksissa syventämässä osaamistaan. Hän on kouluttanut jo satoja ammattilaisia mindfulnessista, itsemyötätunnosta ja kohtaamisen taidoista. Hanne on kolmen lapsen äiti. 

Hän on kouluttautunut kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi sekä myötätuntopohjaisen psykoterapian menetelmiin yhteensä kolmen vuoden ajan.

Tutkimus

Hän myös kirjoittaa väitöskirjaa positiivisen psykologin alalla tietoisuustaitojen ja  itsemyötätunnon vaikutuksista hyvinvoinnille ja tunneälyn kehittimisestä kasvatustieteelliseen tiedekuntaan. Hanne on myös toiminut rehtorina ja opettajana monta vuotta.

Kehittämistyö

Hanne kouluttaa Helsingin yliopiston täydennyskoulutuskeskuksessa opettajia ja oppilashuoltoryhmän jäseniä tunne- ja tietoisuustaidoista kehittämässään ja johtamasssaan 7 kuukauden koulutusohjelmassa sekä konsultoi ja kouluttaa eri hankkeissa, kuten pari vuotinen Myötätuntoa korkeakouluihin -hanke.  

 

Hanne on johtanut Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla ministeriön rahoittamaa Sitouttava kouluyhteisötyö -kehittämistyötä, jossa keskiössä ovat tunne- ja vuorovaikutustaitojen opettaminen suomalaisessa peruskoulussa ja toiminut koko toimialalla hyvinvoinnin ja terveyden pedagogisena asiantuntijana. 

Hanne
bottom of page