top of page

Terapia- ja valmennuspalvelumme:

Kognitiivinen
terapia

Perustuu kognitiivisen terapian teorioihin ja yhdistelee tutkittuja ja vaikuttavia menetelmiä ajatus-, tunne- ja toimintatottumusten muovaamiseksi joustavammiksi.

Lasten ja nuorten
terapia-vastaanotto

Lapsille ja nuorille tukea kognitiivisen lyhytterapian menetelmin.

Kuuntele Mindfulness-instituutin perustajan Hanne Savusen haastattelu henkisen vahvuuden kehittämistä Yle Areenan Huoltamo ohjelmassa, täältä!

 

cmt-professional_level_large.png
ucla-logotype-main-11.jpg

Hanne Savunen

FM | Founder, Director, Educator, Therapist, Researcher

Terapeutti, UCLA:n kouluttama mindfulness-ohjaaja, erityisopettaja, aineenopettaja, rehtori, tohtorikoulutettava

 

Hanne on Suomen mindfulness-instituutin perustaja ja kouluttaja sekä ensimmäinen, joka on saanut koulutuksen ohjata UCLA:n (University of California, Los Angeles) Mindful Awareness Research Centerin mindfulness-kursseja Amerikan ulkopuolella sekä ensimmäisenä Euroopassa. Hanne on niitä harvoja, joilla on UCLA:n yliopistotasoinen mindfulness-ohjaajan pätevyys. Hän on sitoutunut omaan päivittäiseen harjoitukseensa ja käy vuosittain Amerikassa retriiteillä ja koulutuksissa syventämässä osaamistaan. Hän on kouluttanut jo satoja ihmisiä mindfulnessista ja itsemyötätuntotaidoista. Hanne on myös toiminut opettajana ´vuosia sekä on kolmen lapsen äiti. 

Hän on kouluttautunut kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi sekä myötätuntopohjaisen psykoterapian menetelmiin.

Tutkimus

Hän myös kirjoittaa väitöskirjaa tietoisuustaitojen ja  itsemyötätunnon vaikutuksista hyvinvoinnille ja tunneälyn kehittimisestä kasvatustieteelliseen tiedekuntaan. Hanne on myös toiminut opettajana monta vuotta sekä on kolmen pienen lapsen äiti. Hän on kouluttautunut kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi sekä myötätuntopohjaisen psykoterapian menetelmiin.

Kehittämistyö

Hanne kouluttaa Helsingin yliopiston täydennyskoulutuskeskuksessa opettajia ja oppilashuoltoryhmän jäseniä tunne- ja tietoisuustaidoista kehittämässään ja johtamasssaan 7 kuukauden koulutusohjelmassa sekä konsultoi ja kouluttaa eri hankkeissa, joista viimeisimpänä päättyi pari vuotinen Myötätuntoa korkeakouluihin -hanke. Tällä hetkellä Hanne johtaa Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla ministeriön rahoittamaa Sitouttava kouluyhteisötyö -kehittämistyötä, jossa keskiössä ovat tunne- ja vuorovaikutustaitojen opettaminen suomalaisessa peruskoulussa.

Hanne
bottom of page