top of page
AMTT-P_Large.png

Mindfulness-ohjaajakoulutus CMIF®️  2023

 

 

 

Haluatko hyödyntää mindfulness-osaamista työssäsi ja vakiinnuttaa mindfulness-taidot pysyvästi osaksi elämääsi? Tervetuloa mukaan hakemaan maaliskuussa 2023 alkavaan Mindfulness-ohjaajakoulutukseemme CMIF®️ .

 

Noin vuoden kestävässä intensiivikouluksessa opiskelet turvallisessa ryhmässä UCLA:n (University of California, Los Angeles) yliopistokoulutetun Mindfulness-kouluttajan Hanne Savusen ammattitaitoisessa ohjauksessa.

Ohjaajakoulutuksemme on valittu IMTA Internation Mindfulness Teacher Associationin 13 kansainvälisesti laadukkaimmain Mindfulness-ohjaajakoulutuksen joukkoon, jotka täyttävät kansainvälisesti korkeimmat ohjaajakoulutukselle asetetut standardit.

AMTT-P_Large.png

Ohjaajakoulutuksestamme valmistuneet ohjaajat voivat jatkaa puolen vuoden Advanced Practice Program -jatkokoulutukseemme ja saavuttaa kansainvälisesti  arvostetun  IMTA Certified Mindfulness Teacher, Professional Level (CMT-P) tason ohjaajapätevyyden.


Mindfulness-ohjaajakoulutuksesta saat välineitä, tietoa ja taitoa ohjata mindfulness-harjoituksia sekä taitoa yhdistää mindfulness-osaamista osaksi omaa työtäsi. Ohjaamisen perustana on ohjaajakoulutettavan omien mindfulness- ja itsemyötätuntotaitojen vahvistaminen.

Kenelle

Koulutukseen osallistuminen edellyttää aikaisempaa tutustumista mindfulnessiin. Hakemalla heti mukaan, ehdit vielä vakiinnuttaa oman harjoituksesi ennen koulutuksen alkamista.

Koulutuksesta hyötyvät työssään erityisesti esihenkilöt, HR-asiantuntijat, sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaiset, työhyvinvoinnista vastaavat, terapeutit, valmentajat ja kaikki muut, joita kiinnostaa mindfulnessin ohjaaminen ja sen hyödyntäminen osana työelämää.

Mitä koulutus sisältää?

· 14 koulutuspäivää

· verkkokurssituen koko ensimmäisen moduulin ajan

· viikonloppuretriitin

· kirjallisuuteen tutustumista

· oppimispäiväkirjan kirjoittamista

· oman mindfulness-kotiharjoituksen koko koulutuksen ajan

· tieto-osuuden valmistelun ja esittämisen kirjallisuuden pohjalta ja lopputyön

Aikataulu

​Koulutus toteutetaan kolmessa moduulissa aikavälillä 

maaliskuu 2023 - marraskuu 2023.

01 Moduuli

KOULUTUSPÄIVÄT 2023 kevät

1. koulutuspäivä  pe 10.3. klo 10-16 

2. koulutuspäivä  pe 31.3 klo 10-16 

3. koulutuspäivä pe 21.4 klo 10-16 

4. koulutuspäivä  pe 19.5 klo 10-16 

5. koulutuspäivä  la 20.5 klo 10-16 

Koulutuksen ensimmäisessä moduulissa kasvatetaan ohjaajakoulutettavan ymmärrystä mindfulnessista.

 

Oman harjoitusprosessin ja kokemuksen kautta syvennytään mindfulnessiin ja itsemyötätuntoon sekä saadaan välineet ja tuki ohjaajakoulutettavan omien tunne- ja tietoisuustaitojen vahvistamiseen.

 

Ensimmäinen moduuli sisältää viisi koulutuspäivää, verkkokurssituen, oppimispäiväkirjan kirjoittamisen sekä mindfulness-kirjallisuuteen tutustumista.

Ensimmäisen moduulin lähipäivät pidetään Helsingissä kauniissa mielen hyvinvoinnin keitaassa Lapinlahden lähteen tiloissa meren äärellä.

02 Moduuli

KOULUTUSPÄIVÄT 2023

Retriittiviikonloppu kattaa koulutuspäivät 6-8

perjantaina 9.6

lauantaina 10.6

sunnuntaina 11.6

Toinen moduuli koostuu mindfulness-harjoituksen syventämisestä mindfulness-hiljaisuuden retriitillä hyvinvointikeskus Elontulessa Karjalohjalla. 

 

 Kaikki retriitin kustannukset sisältyvät kokonaisuudessaan ohjaajakoulutuksen hintaan.

Toisen moduulin lähipäivät pidetään retriittimuotoisena hyvinvointikeskus Elontulessa Karjalohjalla osoitteessa Merkniementie 94, 09120 Lohja.

03 Moduuli

KOULUTUSPÄIVÄT 2023 syksy

9. lähipäivä  pe 25.8 klo 10-16

10. lähipäivä  la 26.8 klo 10-16

11. lähipäivä  pe 22.9 klo 10-16

12. lähipäivä la 23.9 klo 10-16

13. lähipäivä  pe 27.10 klo 10-17

14. lähipäivä pe 17.11 klo 9.30-17

Kolmas moduuli sisältää ohjaamisen harjoittelua sekä koulutuspäivissä että vertaisryhmässä. Vertaisryhmät kokoontuvat viikottain 60min syksyn ajan.

Kolmanteen moduuliin kuuluu myös tieto-osuuksien esittämistä kirjallisuuden pohjalta sekä tutustumista ohjaamisen pedagogiikkaan ja ohjaamisen eettisiin periaatteisiin.

Kolmannessa ja viimeisessä moduulissa ohjaajakoulutettavat tekevät myös lopputyön reflektoiden omaa kasvuaan ohjaajaksi kirjallisessa muodossa.

Kolmannen moduulin lähipäivät pidetään Helsingissä kauniissa Lapinlahden lähteen tiloissa meren äärellä.

Hakuohjeet ja usein kysytyt kysymykset

Hae mukaan Mindfulness-ohjaajakoulutukseen täyttämällä hakemus alla. Kaikki koulutukseen hakevat haastatellaan puhelimitse hakemusten saapumisjärjestyksessä. Koulutukseen haku suljetaan heti ryhmän täytyttyä.

  • Mitkä maksutavat käyvät, mikä on maksuaikataulu ja on osamaksuvaihtoehtoja?

Koulutukseen valinnan jälkeen maksetaan varausmaksu 10% verkkokaupan kautta, jossa käyvät maksuvaihtoehtona kortit ja verkkopankki. Koulutuksen voi maksaa yhdessä tai kolmessa erässä sekä maksaa kerran kuussa laskutettavana yhdeksässä erässä 385€/kk.

  • Onko hakulomakkeen täyttäminen sitova ilmoittautuminen?

 

Hakulomakkeen täyttö ja siitä seuraava haastattelu ei sido ostamaan koulutusta, vaan  johtaa haastattelukutsuun, jossa pohdimme yhdessä koulutuksen soveltuvuutta juuri sinulle.

  • Mistä löydän tieteellistä perustaa ja näyttöä organisaatiolleni mindfulness-ohjaajakoulutuksen hyödyistä hyvinvoinnille, hyvinvoinnin johtamiselle ja mindfulnessin hyödyntämiseen työssä?

Yhä useampi työnantaja tukee johtotehtävissä toimivia henkilöitä menestymään ja onnistumaan onnistumaan tehtävässään panostamalla koulutukseen, joka antaa runsaasti työkaluja työssä jaksamisen tukemiseksi ja hyvinvoinnin johtamiselle. Ihmiset ovat organisaation tärkein voimavara ja vetovoimatekijä.

Harward Business Review´ssa tutkijat toteavat, että mindfulnessia ei tulisi enää pitää mukavana lisänä yritysjohdolle, vaan se on välttämätön keino pitää huolta aivojen terveydestä, tukea itsesäätelyn taitoja, päätöksentekokykyä sekä suojautua haitalliselta stressiltä.

Mindfulness-ohjaajakoulutuksesta CMIF® valmistunut team leader ja hr-päällikkö lisää organisaation kyvykkyyttä toimia työelämän ja organisaation muutostilanteissa.

Tutkimusnäyttöön voit tutustua lisää The American Mindfulness Research Association (AMRA) -verkkosivulta täältä.

  • Oma harjoittaminen - kuinka paljon taustatietoa/harjoittamista tarvitsen, jotta voin hakea koulutukseen?

Koulutuksen aikana mindfulness-harjoituksesta tulee pysyvä osa oman hyvinvoinnin tukipilareita. Oma harjoitus on se pohja, josta ohjaat toisia mindfulnessin äärelle. Tämän vuoksi on tärkeää, että mindfulness-harjoitus on sinulle tärkeä osa elämääsi ja olet kokenut sen omaksi tavaksesi pitää huolta hyvinvoinnistasi, jotta voit sitoutua koulutukseen. Hyvän taustatiedon saat kuuden viikon mindfulnessin perusteet -kurssilta.

Mikäli sinulla on koulutuksesta kysyttävää, tavoitat meidät  sähköpostitse info@mindfulnessinstituutti.com,  jossa voit jättää myös soittopyynnön lisätietoja koskien.

Hinta

Koulutuksen hinta on 3850,00 € (sis. alv.24%)  Maksajan ollessa yritys, yhteisö, ammatinharjoittaja tai toiminimi, on hinta 3850 € (+ alv 24%). 

 

Koulutuksen voi maksaa yhdessä, kolmessa tai jopa yhdeksässä erässä kerran kuussa koko koulutuksen ajan. Varausmaksu 10% maksetaan koulutukseen valinnan vahvistuttua. HUOM! Retriittiviikonlopun kulut (majoitus 4-6 hengen huoneessa, ruuat, ohjaus) sisältyvät hintaan.

Kouluttajat

Mindfulness-ohjaajakoulutuksen pääkouluttajana toimii FM Hanne Savunen , Euroopan ainoita UCLA:n (University of California, Los Angeles) kouluttamia Mindfulness-kouluttajia.

 

Hanne on kouluttamisen ammattilainen (erityisopettaja, aineenopettaja sekä rehtori) ja hän tekee parhaillaan väitöskirjaa tutkien mindfulnessin ja itsemyötätuntotaitojen vaikutuksia hyvinvointiin ja tunneälyyn. Hanne on myös terapeutti (CFT ja kognitiivinen lyhytterapia).

 

Hanne on lisäksi  lasten ja nuorten tietoisuustaito-ohjaaja ja -ohjaajien kouluttaja (.b, Mindful Schools, Susan Kaiser Greenland). Hän kouluttaa ja ohjaa mindfulnessia aikuisille ja lapsille Suomen mindfulness-instituutissa sekä Helsingin yliopiston täydennyskoulutuskeskuksessa ammentaen sekä laajasta koulutuspohjasta, että vuosien omasta harjoitus- ja koulutuskokemuksesta.

Hannen lisäksi koulutuksessa on vierailevia kouluttajia.

Riitta Mettomäki

TaM, Mindfulness-ohjaaja (CMIF®), käyttäytymisen muotoilun ja tapojen muodostamisen asiantuntija

 

Riitta on valmistunut mindfulness-ohjaajaksi (CMIF®) Suomen Mindfulness-instituutista ja suorittanut myös Advanced Practice Program -jatko-opinnot. Hän on osallistunut maailman johtavien itsemyötätuntotutkijoiden Kristin Neffin ja Christopher R. Germerin Mindful Self-Compassion -intensiivikoulutukseen Hollannissa.

Riitta on sitoutunut omaan päivittäiseen harjoitukseen ja myös ohjaa mindfulness-harjoituksia säännöllisesti. Hän toimii niin ohjaajana kuin kouluttajana sekä Suomen Mindfulness-instituutin koulutuksissa ja kursseilla että omissa ryhmissään. Hänellä on myös kokemusta erityisen haavoittuvassa asemassa olevien ryhmien kanssa työskentelystä.

Riitta on myös käyttäytymisen muutosta aikaansaavien tuotteiden ja palveluiden sekä inhimillisen teknologian kehittämisen asiantuntija. Haastavien muutosprosessien fasilitointi työyhteisöissä on Riitalle tuttua.

MF-ohjaajakoulutus hakulomake 2020

HAKULOMAKE

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun pian yhteydessä!

" Lämmin suositus tälle koulutukselle! Hannen lempeällä ja ammattitaitoisella otteella vetämä koulutus on antanut hyvän pohjan ohjaajana toimimiselle ja tuonut omaan mindfulness harjoitukseen syvyyttä ja varmuutta.

 

- Lehtori (AMK), tohtorikoulutettava  Tanja Korhonen

Koulutuksesta sanottua

bottom of page