top of page

Advanced

Practice Program

 

Advanced Practice Program on jatkokoulutusohjelma mindfulness-ohjaajillemme CMIF®

Koulutus alkaa 10.5.24 ja ilmoittautuminen päättyy ke 10.4.24

 

Puolen vuoden jatkokoulutusohjelmamme  on tueksi ohjaajuuden ensimmäiseen vuoteen ja täydentää Mindfulness-ohjaaja CMIF -koulutusohjelman tavoittamaan kansainvälisesti korkeimmat ohjaajakoulutukselle asetetut standardit ja näin mahdollistaa IMTA:n (International Mindfulness Teachers Association) kansainvälisesti arvostetun Certified Mindfulness Teacher- Professional Level (CMT-P) tason ohjaajapätevyyden.

 

 

Advanced Practice Program -koulutus on ohjaajakoulutuksemme 4. moduuli, joka syventää omaa harjoitusta, vahvistaa ohjaajuuden taitoja ja tuo osaamista luoda mindfulness-ohjaamisesta ammatin.

Advanced Practice Program koostuu UCLA:n (University of California, Los Angeles) tutkituista syventävistä mindfulness-kurssikokoisuuksista  (MAPsII -kurssit), ohjaamisen lähipäivistä sekä työnohjauksesta että yksilöohjauksesta.

cmt-professional_level_large.png

Advanced Practice Program antaa sinulle:

 • Syventää osaamistasi traumasensitiivisestä ohjaamisesta

 • Antaa välineitä ja ymmärrystä työsi markkinointiin ja hinnoitteluun

 • Noin puolen vuoden intensiivisen tuen mindfulnessin ohjaamiseen pienessä turvallisessa ryhmässä korkeasti koulutetun mindfulness-kouluttajan ohjauksessa koulutuspäivissä ja työnohjauksissa

 • Myötätuntoa itseäsi sekä omaan ohjaamisprosessia kohtaan

 • Taitoa vahvistaa ja syventää omaa mindfulness-harjoitustasi

 • Loistavan pohjan aloittaa mindfulness-ohjaajana

 • Ohjaajien vertaisryhmän ja verkoston

 • Pätevyyden hakea kansainvälisesti arvostettua IMTA Certified Mindfulness Teacher, Professional Level (CMT-P) tason pätevyyttä

 

 

 

 • 6 lähipäivää - kolmessa eri moduulissa, joissa keskittymme harjoituksen syventämiseen ja ohjaamisen teemoihin.

 • Ohjaamisen harjoittelua lähipäivissä ja sen ulkopuolella (tavoitteena  yht. 35h ohjausta koko ohjaajakoulutuksen aikana ja tähän lasketaan kaikki ohjaustunnit mindfulness-koulutuksen CMIF ja valmistumisen jälkeen.)

 • Kaksi 90min työnohjaustuokiota pienryhmässä oman ohjaamisen tueksi (kesä- ja syyskuu)

 • Yksilö-ohjaus (30min) ohjaamisen taitojen vahvistamiseksi

 • kaksi 30min ohjausta, joista saa palautteen. Toinen lähipäivässä ja toinen videoituna tai nauhoitteena.

 • 6 viikon mindfulnessin perusteet  -kurssiohjelman käyttöösi

Advanced Practice Program sisältää:

Koulutuksen tiedot

Aikataulu 2024

 

Koulutuspäivä 1.-2.

Toukokuu pe-la 10.-11.5.2024

pe klo 10-16 ja la klo 10-17

 

1. ryhmätyönohjaus 90min etäyhteydellä kesäkuussa

 

Koulutuspäivät 3.-4.

Kesäkuu la-su 8.-9.6.2024  klo 10-16

2. ryhmätyönohjaus 90min etäyhteydellä syyskuussa

Lokakuussa 2024 yksilöohjaus

Koulutuspäivät 5.-6.

Lokakuu pe-la 18.-19.10.2024 klo 10-17

Paikka: Helsinki, Lapinlahden lähde

Hinta: 1985 euroa (sis. alv.24%)  Maksajan ollessa yritys, yhteisö, ammatinharjoittaja, toiminimi 1985 € (+ alv 24%) Koulutuksen voi maksaa yhdessä tai kolmessa erässä. Varausmaksu 20% maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen koulutukseen on auki 10.4.2024 asti. 

Kenelle: Mindfulness-ohjaajakoulutuksen CMIF käyneille. Ilmoittaudut mukaan maksamalla varausmaksun (20%) hinnasta. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kouluttaja: FM Hanne Savunen on Euroopan ainoita UCLA:n (University of California, Los Angeles) kouluttamia Mindfulness-kouluttajia. Hän on kouluttamisen ammattilainen (erityisopettaja, aineenopettaja sekä rehtori). Hän tekee parhaillaan väitöskirjaa tutkien mindfulnessin ja itsemyötätuntotaitojen vaikutuksia hyvinvointiin ja tunneälyyn. Lisäksi hän on kognitiivinen lyhytterapeutti, jolla on vuosien oma harjoituskokemus ja ohjaamiskokemus.

Advanced Practice Program sisällöt:

01

mindfulness
harjoituksen
syventäminen

next steps

Ensimmäisessä lähipäivässä opit syventämään mindfulness-harjoitustasi entisestään. Kurssipäivän teemat ovat  UCLA:n MAPsII Next Steps -kurssin sisältöjä.

02

mindfulness
retriitti

Viikonlopun päiväretriitissä tutustumme siihen, miten voimme mindfulness- harjoituksen avulla olla paremmin tietoisia, kun koemme positiivisiä tunteita ja miten voimme vahvistaa kiitollisuutta, lempeyttä, iloa ja myötätuntoa arjessamme.

Mindfulness viikonlopun päiväretriitti koostuu kahden päivän retriitistä. Retriittipäivät ovat hiljaisia eli annamme kaikille rauhan keskittyä omaan harjoitukseen. Teemme vaihdellen erilaisia mindfulness-harjoituksia päivän aikana ohjatusti. Retriittipäivissä on mindfulness-harjoitusten lisäksi reflektointia kirjoittamisen kautta sekä opetustuokioita päivän aiheeseen liittyen.

Retriittipäivien harjoitukset perustuvat  UCLA:n MAPsII Cultivating Self-Compassion kurssiin sekä MAPSII Cultivating Positive Emotions -kurssiin.

03

työnohjaus

Advanced Practice Program ohjelmaan sisältyy

kaksi 90 min ryhmätyönohjaustuokiota, jossa keskitymme  ohjaamiseen ja siinä nousseisiin kysymyksiin. Työnohjaus toteutetaan pienryhmissä zoomissa.

04

ohjaus ja
ohjaamisen teemat

Koulutuksessa puolet eli yhteensä kolme lähipäivää ovat Mindfulness-ohjaajan ammattitaitoon liittyvien teemojen syventämiseen kuten traumasensitiivinen ohjaaminen ja mindfulness-ohjaajaan markkinointi ja hinnoittelu.

 

Koulutuksen aikana ohjaajuutta syvennetään myös muita ohjaamalla. Jokainen ohjaa 30min prosessin vuorotellen, josta saa vertaispalautteen koko ryhmältä.

05


yksilöohjaus

Koulutukseen sisältyy yksilö-ohjaus 30min Hannen kanssa, jossa keskitytään jokaisen henkilökohtaisten ohjaamisen taitojen syventymiseen. Koulutusohjelmaan sisältyy 30min ohjaustuokion arviointi ja tämä toteutetaan videoimalla tai nauhoittamalla 30min ohjauksen. Saat tästä ohjauksesta henkilökohtaista lempeää ja ohjaustaitoja kehittävää palautetta. 

bottom of page