top of page

Advanced

Practice Program

Ilmoittautuminen päättyy 26.8.22!

 

Advanced Practice Program on jatkokoulutusohjelma mindfulness-ohjaajillemme CMIF®

 

Puolen vuoden jatkokoulutusohjelmamme  on tueksi ohjaajuuden ensimmäiseen vuoteen ja täydentää Mindfulness-ohjaaja CMIF -koulutusohjelman tavoittamaan kansainvälisesti korkeimmat ohjaajakoulutukselle asetetut standardit ja näin mahdollistaa IMTA:n (International Mindfulness Teachers Association) kansainvälisesti arvostetun Certified Mindfulness Techer- Professional Level (CMT-P) tason ohjaajapätevyyden.

 

 

Advanced Practice Program -koulutus on ohjaajakoulutuksemme 4. moduuli, joka syventää omaa harjoitusta, vahvistaa ohjaajuuden taitoja ja tuo osaamista luoda mindfulness-ohjaamisesta ammatin.

Advanced Practice Program koostuu UCLA:n (University of California, Los Angeles) tutkituista syventävistä mindfulness-kurssikokoisuuksista  (MAPsII -kurssit), ohjaamisen lähipäivistä sekä työnohjauksesta että yksilöohjauksesta.

cmt-professional_level_large.png

Advanced Practice Program antaa sinulle:

 • noin puolen vuoden intensiivisen tuen mindfulnessin ohjaamiseen pienessä turvallisessa ryhmässä korkeasti koulutetun mindfulness-kouluttajan ohjauksessa

 • myötätuntoa itseäsi sekä omaan ohjaamisprosessia kohtaan

 • taitoa vahvistaa positiivisia tunteita kuten kiitollisuutta, lempeyttä ja iloa

 • intensiivinen tuen mindfulnessin harjoittamiseen ohjaajakoulutuksen jälkeen

 • loistavan pohjan aloittaa Mindfulness-ohjaajana

 • pätevyyden hakea kansainvälisesti arvostettua IMTA Certified Mindfulness Teacher, Professional Level (CMT-P) tason pätevyyttä

 

 

 

 • 6 lähipäivää - kolmessa eri jaksossa, joista toinen keskittyy harjoituksen syventämiseen ja toinen ohjaamisen teemoihin.

 • Ohjaamisen harjoittelua lähipäivissä ja sen ulkopuolella (tavoitteena  yht. 35h ohjausta koko ohjaajakoulutuksen aikana ja tähän lasketaan kaikki ohjaustunnit mindfulness-koulutuksen CMIF ja valmistumisen jälkeen.)

 • Kaksi 90min työnohjaustuokiota pienryhmässä oman ohjaamisen tueksi (loka- ja joulukuu)

 • Yksilö-ohjaus (30min) ohjaamisen taitojen vahvistamiseksi

 • kaksi 30min ohjausta, joista saa palautteen. Toinen lähipäivässä ja toinen videoituna tai nauhoitteena.

 • 6 viikon mindfulnessin perusteet  -kurssiohjelman käyttöösi

Advanced Practice Program sisältää:

Koulutuksen tiedot

Aikataulu 2022-2023:

 

Syyskuu 2022 to-pe 22.-23.9.2022

to klo 10-16 ja pe klo 10-17

Lokakuussa ryhmätyönohjaus 90min etäyhteydellä

 

Marraskuu 2022 pe-la 18.-19.11.2022

pe klo 10-16 ja la klo 10-17

Joulukuussa ryhmätyönohjaus 90min etäyhteydellä

Tammikuussa 2023 yksilöohjausajat

 

Helmikuu 2023 la-su 11-12.2.2023

la klo 10-16 ja su klo 10-17

Paikka: Helsinki, tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin

Hinta: 1785 euroa (sis. alv.24%)  Maksajan ollessa yritys, yhteisö, ammatinharjoittaja, toiminimi 1785 € (+ alv 24%) Koulutuksen voi maksaa yhdessä tai kolmessa erässä. Varausmaksu 10% maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Kenelle: Mindfulness-ohjaajakoulutuksen CMIF käyneille. Ilmoittaudut mukaan maksamalla varausmaksun (10%) hinnasta. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kouluttaja: FM Hanne Savunen on Euroopan ainoita UCLA:n (University of California, Los Angeles) kouluttamia Mindfulness-kouluttajia. Hän on kouluttamisen ammattilainen (erityisopettaja, aineenopettaja sekä rehtori). Hän tekee parhaillaan väitöskirjaa tutkien mindfulnessin ja itsemyötätuntotaitojen vaikutuksia hyvinvointiin ja tunneälyyn. Lisäksi hän on kognitiivinen lyhytterapeutti, jolla on vuosien oma harjoituskokemus ja ohjaamiskokemus.

Advanced Practice Program sisällöt:

01

Mindfulnessin

jatkokurssi

next steps

Ensimmäisessä lähipäivässä opit syventämään mindfulness-harjoitustasi entisestään. Kurssipäivän teemat ovat  UCLA:n MAPsII Next Steps -kurssin sisältöjä.

02

mindfulness

retriitti

Positiiviset tunteet -päiväretriitissä tutustumme siihen, miten voimme mindfulness- harjoituksen avulla olla paremmin tietoisia, kun koemme positiivisiä tunteita ja miten voimme vahvistaa kiitollisuutta, lempeyttä, iloa ja myötätuntoa arjessamme.

Mindfulness päiväretriitti koostuu yhden päivän retriitistä. Retriittipäivät ovat hiljaisia eli annamme kaikille rauhan keskittyä omaan harjoitukseen. Teemme vaihdellen erilaisia mindfulness-harjoituksia päivän aikana ohjatusti. Kurssilla on mindfulness-harjoitusten lisäksi monesti itsetutkiskelua kirjoittamisen kautta sekä tuokioita päivän aiheeseen liittyen.

Tämä retriittipäivän teemat ja harjoitukset perustuvat UCLA:n MAPsII Cultivating Positive Emotions -ohjelmaan.

03

itsemyötätunnon taito -retriittipäivä

Tämä kurssipäivä keskittyy itsemyötätunnon vahvistamiseen ja siihen, miten voimme  työskennellä itse-kriittisten ajatusten kanssa ja itsemyötätuntoharjoituksella voimme saada kehitettyä lempeyttä ja myötätuntoa itseämme sekä muita kohtaan.

Kurssi koostuu yhden päivän intensiivikurssista. Kurssilla on mindfulness-harjoitusten lisäksi itsetutkiskelua, joiden tarkoituksena on vahvistaa itsemyötätuntotaitoja.

Kurssipäivän harjoitukset perustuvat  UCLA:n MAPsII Cultivating Self-Compassion kurssiin.

04

ohjaus ja

ohjaamisen teemat

6 lähipäivää toteutaan kolmena kahden päivän kokonaisuutena, joista jälkimmäinen keskittyy aina ohjaamisen taitojen vahvistamiseen.

Yhteensä kolme lähipäivää ovat Mindfulness-ohjaajan ammattitaitoon liittyvien teemojen syventämisen kuten traumasensitiivinen ohjaaminen, markkinointi ja hinnoittelu. Iltapäivän osuudessa jokainen ohjaa 30min prosessin vuorotellen, josta saa vertaispalauteen koko ryhmältä.

05

työnohjaus ja
yksilöohjaus

Advanced Practice Program ohjelmaan sisältyy myös

kaksi 90 min työnohjaustuokiota, jossa voimme keskittyä ohjaamiseen ja siinä nousseisiin kysymyksiin. Työnohjaus toteutetaan pienryhmissä zoomissa.

Kurssiin sisältyy myös yksilöohjaus 30min, jossa keskitytetään ohjaamisen taitojen syventymiseen. Koulutusohjelmaan sisältyy 30min ohjaustuokion arviointi ja tämä toteutetaan niin, että joko videoit tai nauhoitat 30min ohjauksesi ja jokaisella on 30min yksilöohjaus zoomissa tämän ohjauksen läpikäyntiin.

bottom of page