top of page

Mindfulness-taitojen perusteet verkossa

Verkkokurssi hyvinvointisi puolesta, omassa tahdissasi.

Haluamme Suomen mindfulness-instituutissa tarjota mahdollisuuden opiskella mindfulnessin perusteet oman aikataulusi mukaan ajasta ja paikasta riippumatta.

UCLA:n MAPs kurssiin pohjautuva laaja, tutkimukseen vahvasti nojaava ja traumasensitiivinen 6 viikon Mindfulnessin perusteet -kurssin tarjoamme seuraavan kerran alkavaksi 27.5.2024. Kuuden viikon kurssin hinta on 219€

 

 

Mindfulness-taitojen valmennuspaketti v

Verkkokurssi ja kolme valmennusta Hanne Savusen kanssa

 

Sinulle, joka haluat yksilöllisen tuen mindfulnessin saamiseksi osaksi omaa elämää on mahdollisuutena ostaa mindfulness-valmennuspaketti, joka sisältää verkkokurssin rinnalla kolme valmennusta zoomin kautta. Tapaamiset ovat kurssin aikana noin joka toinen viikko. 

 

Tämä on erityisesti sinulle, joka tarvitset valmennuksellista tukea suorittamisen, uupumuksen, jatkuvan kiireen tunnun, ahdistuksen tai muun syyn takia. Tämä sopii myös heille, keille mindfulness on osa elämää, mutta haluat syventää harjoitustasi tai et ole yrityksestä huolimatta saanut mindfulnessia osaksi arkeasi. Valitse silloin tämä paketti tukemaan hyvinvointiasi.

 

Verkkokurssi ja kolme yksilövalmennusta (50min) Hanne Savusen kanssa on hinnaltaan 555€ 

Katso lisätietoja kurssista videolta:

''Kurssin avulla opin ennen kaikkea lempeyttä ja ymmärrystä itseä kohtaan erilaisten tunteiden äärellä; että miksi ihmeessä en olisi itselleni se paras ystävä joka kannustaa tai lohduttaa tarpeen tullen? Harjoituksien tekeminen auttoi huomaamaan ajatuksia, hyväksymään niitä ja päästämään irti. Se toi tyyneyttä mielelle, apua stressinhallintaan ja kiireen tunteeseen ja ymmärrystä sille, että meillä on vain tämä hetki. Suosittelen kurssia ihan kaikille!'' -Emilia

Sopiiko kurssi minulle?

Mindfulnessin verkkokurssi sopii sinulle, joka haluat oppia mindfulnessin perusteet kätevästi verkkokurssina. Kurssi on myös mainio tapa kerrata ja syventää oppimaasi, jos olet jo opiskellut mindfulnessia ja käynyt esimerkiksi MAPs I -kurssin tai muita mindfulnessin peruskursseja. Olet siis tervetullut verkkokurssille ennakkotiedoistasi riippumatta!

 

Verkkokurssi sopii myös sinulle, jos ryhmässä jakaminen ei tunnu omalta. Verkkokurssilla kuulet kyllä muiden kokemuksia, mutta ilman ryhmää, jonka kanssa sinun “pitäisi” jakaa kokemuksesi. Sun ei tarvitse olla valmis jakamaan mitään. Keräämme kommentit anonyymisti ja juuri sinun sanomasi eivät tallennu mihinkään.

Mitä opin kurssilla?

 • Mitä mindfulness on ja minkälaista mindfulness-tutkimusta tehdään

 • Erilaisia harjoituksia, joista on helppo löytää itselle parhaiten sopiva

 • Erilaisia työkaluja, joita voit käyttää omassa arjessasi

 • Istumaharjoituksen sekä tietoisen kävelyharjoituksen ja taidot tehdä harjoitusta itsenäisesti

 • Miten kehittää positiivisia tunteita ja lempeyttä itseä ja muita kohtaan

 • Miten työskennellä stressin ja haastavien tunteiden ja ajatusten kanssa

 • Tietoista vuorovaikutusta

Mitä saan kurssista?

 • Opit miten mielesi toimii ja kehität itsetuntemustasi

 • Saat työkaluja, joiden avulla opit kasvattamaan positiivisia tunteita ja lempeyttä itseäsi kohtaan ja tulemaan toimeen haastavien tunteiden kanssa

 • Huomaamaan myös hetket, joilloin koet positiivisia tunteita, kuten iloa ja rakkautta. Tämä lisää tutkitusti onnellisuuttasi.

 • Tunneälysi kehittyy. Opit ottamaan tunteet tietoisesti käyttöön voimavarana ja hyvinvointia lisäävänä tekijänä.

 • Opit toimimaan stressin kanssa ja keskittymään olennaiseen

 • Opit uusia sosiaalisia taitoja

 • Opit olemaan enemmän läsnä omassa elämässäsi ja nauttimaan tästä hetkestä

 • Opit johtamaan itse itseäsi ilman että ajatuksesi ja mielesi johtavat sinua

 • Masennus ja ahdistus vähenevät

 • Hyvinvointi ja onnellisuus lisääntyvät

Palautetta kurssin käyneiltä

”Hannen tyyli opettaa on selkeää, rauhallista, johdonmukaista ja lempeää. Audiot toimivat omalla kohdallani hyvin. Hannen ääni ja tyyli ohjata meditaatiota on motivoiva.”

”Hannen opetus on asiantuntevaa, inspiroivaa ja todella lämmintä. Olen monta oivallusta rikkaampi. Tämä kurssi avasi monta ovea, koska opin miten harjoitella ”tässä ja nyt” –elämistä. Elämässäni on nyt enemmän lempeyttä.”

”Kurssi on ollut hieno matka havainnoimaan omaa ajattelua ja läsnäoloa. Olen oppinut paljon. Kurssilta on saanut hyödyllisiä työkaluja jokapäiväisiin tilanteisiin ja olen oppinut hyödyntämään niitä arjessa.”

Tarkempi kuvaus kurssin sisällöstä

Mindfulnessin perusteet -verkkokurssi on laadittu pohjautuen UCLA:n (University of California, Los Angeles) lääketieteellisessä tiedekunnassa kehitetyn mindfulness-kurssin sisältöihin, jota on tutkittu paljon erittäin positiivisin tuloksin. Tutkimusten positiiviset tulokset on saatu 6-8 viikon kursseilla, joten siksi myös tämä kurssi on rakennettu kuuden viikon mittaiseksi. Kurssiviikkojen sisällöt voit suorittaa omassa tahdissa itsenäisesti. Kaikki materiaalit ovat käytettävissäsi vielä kurssin jälkeen kaksi viikkoa.

 

Julkaisemme jokaisen kurssiviikon materiaalit viikottain ja kaikkeen materiaaliin ei pääse käsiksi heti, koska emme suosittele ahmimaan kaikkea yhdellä kertaa, vaikka aiheet mielenkiintoisia ovatkin! Jokaisen viikon materiaalit voit käydä läpi omassa tahdissasi joko yhdeltä istumalta tai useammassa palassa ilman aikatauluja. Jos haluat käydä koko viikon materiaalit läpi kerralla, kannattaa aikaa varata yleensä noin tunnin verran. Olennainen osa kurssia on myös kotiharjoitukset, jotka voit tehdä oman päivärytmisi mukaan silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kotiharjoitukset kestävät 5-20 minuuttia ja ne kulkevat mukanasi kätevästi Insight Timer -palvelussa.

Opiskelumateriaaleissa vaihtelevat audiot, videot, lukutehtävät, kirjoitusharjoitukset sekä äänitteiden kanssa tehtävät ohjatut mindfulness-harjoitukset. Harjoitusten tekemiseen liittyy olennaisena myös harjoituskokemuksesta jakaminen kurssilaisten kesken. Tämä tehdään kuitenkin täysin anonyymisti, joten voit vapaasti kertoa kokemuksistasi.

” En osannut kuvitella sisällöistä juurikaan mitään etukäteen. Olin yllättynyt miten paljon erilaisia aihesisältöjä mahtui 6 viikon kurssiin ja opin, miten toimia haastavien tunteiden kanssa. Hyviä ja toimivia työkaluja, joita voi ottaa käyttöön arjessa!”

 

VIIKKO 1: Johdatus mindfulnessiin

VIIKKO 2: Mindfulnessin hyödyntäminen jokapäiväisessä elämässä

VIIKKO 3: Positiiviset tunteet ja niiden vahvistaminen elämässä

VIIKKO 4: Haastavat tunteet ja niiden taidokas kohtaaminen

VIIKKO 5: Ajatukset ja stressaavien ja ongelmallisten ajatusten taidokas kohtaaminen

VIIKKO 6: Tietoinen vuorovaikutus ja läsnäolevan kohtaamisen taito


MINDFULNESSIN PERUSTEET -VERKKOKURSSI

Kurssiviikkojen teemat syventävät mindfulness osaamistasi viikko viikolta lisäten hyvinvointiasi


”Olen monta oivallusta rikkaampi. Tämä kurssi avasi monta ovea, koska opin miten harjoitella ”tässä ja nyt” –elämistä. Elämässäni on nyt enemmän lempeyttä.”
Kurssin hinta

Kuuden viikon mindfulnessin perusteet kurssin hinta on 219€.

 

Kurssin maksaminen

Kurssin maksaminen tapahtuu Suomen mindfulness-instituutin tietoturvallisessa verkkokaupassa. Siellä maksutapoina käyvät kaikki Suomessa käytössä olevat yleisimmät maksukortit sekä verkkopankit.

 

100% tyytyväisyystakuu

Kurssillamme on 100% tyytyväisyystakuu. Jos toteat ensimmäisellä kurssiviikolla, että et ole tyytyväinen kurssiin, voit lopettaa kurssin ja rahasi palautetaan täysimääräisenä. Voimme ilolla todeta, että jo sadat asiakkaat ovat olleet kurssiin 100% tyytyväisiä.

 

Me vietämme suurimman osan ajasta ”päissämme” märehtien menneitä tai murehtien tulevaa. Silloin menetämme sen mitä elämässämme tapahtuu nyt ja tässä. Tutkimusten mukaan mitä enemmän kykenemme olemaan läsnä elämässä tässä ja nyt, sitä onnellisimpia olemme. Onnellisempi elämä odottaa!

 

Ilmoittaudu kurssille nyt, koska sinä olet tärkeä!

Mindfulness-kouluttaja

Hanne Savunen

Kurssin sisällön on laatinut Suomen Mindfulness-instituutin perustaja ja pääkouluttaja Hanne Savunen. Hanne on ensimmäinen Euroopassa ja USA:n ulkopuolella, joka on saanut koulutuksen ohjata UCLA:n (University of California, Los Angeles) Mindful Awareness Research Centerin mindfulness-kursseja. Hanne on harvoja Euroopassa, joilla on UCLA:n yliopistotasoinen mindfulness-ohjaajan pätevyys.

 

Hän on sitoutunut omaan päivittäiseen harjoitukseensa ja käy vuosittain USA:ssa syventämässä osaamistaan ja häntä mentoroidaan UCLA:n toimesta. Hän myös kirjoittaa väitöskirjaa mindfulnessista ja itsemyötätunnosta. Hanne on koulutukseltaan filosofian maisteri, ruotsin kielen aineenopettaja, erityisopettaja ja toiminut opettajana monta vuotta. Hän on kolmen pienen lapsen äiti.

“Olen innoissani, kun voin tarjota mindfulnessin opiskelua laajemmin verkon kautta. Tule oppimaan työkaluja, joiden avulla selviät stressistä ja löydät tasapainoa kiireiseen arkeen oman hyvinvointisi tueksi. Saat enemmän läsnäoloa ja lempeyttä elämääsi. Monet ovat sanoneet näiden taitojen olevan tärkeimpiä taitoja, joita he ovat elämänsä aikana oppineet. Tavataan verkossa!” -Hanne

MINDFULNESSIN PERUSTEET -VERKKOKURSSI 219€

MINDFULNESS
VALMENNUS-
PAKETTI 555€

bottom of page