top of page
BZ1A6077.jpg

Hei siellä, tervetuloa sivuilleni!

Oletko valmis nauttimaanlevollisesta tyynestä mielestä,kasvamaan ihmisenä javoimaan aidosti hyvin?

"I believe in empowering hearts and transforming minds through compassionate and evidence-based cognitive therapy, fostering healing and growth"

Tavoitteeni on kognitiivisessa terapiassa...


Auttaa sinua ja olla rinnallasi, kun kohtaat sellaisia haasteita elämässäsi, johon haluaisit löytää uusia keinoja ja välineitä. Tukea sinua, kun haluat kasvaa ja pysähtyä miettimään elämäntilannettasi ja elämänsuuntaasi terapeutin kanssa.  

Mikä tarkoittaa esimerkiksi:

  • Eheytymistä uupumuksesta, ahdistuksesta tai jatkuvasta riittämättömyyden tunteesta, joka estää sinua nauttimasta elämästä ja voimaan aidosti hyvin.

  • Vapautumista lannistavista tunnelukoista, itsekritiikista tai rajoittavista uskomuksista, jotka estävät sinua saavuttamasta tavoitteitasi ja pääsemään täyteen potentiaaliisi.

  • Henkistä kasvua, jonka mm. erokriisin käyminen läpi terapiassa mahdollistaa. Näin varmistat, että käsittelemättömät asiat eivät aiheutta ongelmia myöhemmässä vaiheessa elämässä ja uusissa parisuhteissa, vaan tuo mukanaan post-traumaattista kasvua ja onnellisia ihmissuhteita.

 

Kaikki tämä on mahdollista terapian avulla ja tapaamisemme perustuvat sinun toiveisiisi ja tavoitteisiisi. Kohtaan sinut yksilönä ja muokkaan työskentelyotettamme tarpeidesi mukaisesti. 

Tässä kohtaa kuitenkin vähän minusta terapeuttina...

BZ1A9914_edited_edited.jpg

"You can't stop the waves, but you can learn to surf."

BZ1A9940_edited.jpg

Minua inspiroi terapeuttina yhteys, joka syntyy kun kohtaan läsnäolevasti kunnioittaen sekä lempeyden ja myötätunnon voima, joka mahdollistuu, kun terapeutti kehollistaa hyväksyntää, myötätuntoa, lämpöä ja toimii intuitiivisesti. Rakastan pureutua haasteen juurisyihin ja toistuvien kaavojen purkamiseen, jotta pysyvä syvän tason muutos on mahdollinen. 

Saan akut ladattua parhaiten meditoiden, tanssien, luonnossa perheeni kanssa tai matkustellessani retriiteillä maailmalla.  

Kun en työskentele löydät minut todennäköisemmin uppoutuneena minua kiinnostaviin asioihin ja oppimassa minua viisaammilta. 

Olen kognitiivinen terapeutti ja käyttänyt koko 20 vuoden urani opiskellen ihmistieteitä, mieltä, tunneälyyn, hyvinvointiin ja onnellisuuteen vaikuttavia tekijöitä tutkijoilta, neurotieteilijöiltä ja meditaatio-guruilta. Olen tehnyt omaa henkistä kasvumatkaani viimeisen 15 vuoden ajan, jotta tieto on siirtynyt myös kokemukselliseksi.

 

 Myötätuntokeskeisyys ja mindfulness eli tietoisuustaidot ovat merkittävässä roolissa kognitiivisessa terapiassa. Näiden teemojen äärellä toimin myös kouluttajan roolissa muille terapeuteille, psykologeille, lääkäreille ja asiantuntijoille. Suuri kunnioituksen osoitus työtäni kohtaan minulle on ollut se, että itse kognitiivisena terapeutteina toimivat hakeutuvat työskentelemään kanssani terapiaprosessiin. 

Jos haluat tutustua minuun ja työhöni paremmin - napsauta tästä.

Hei, Olen Hanne Savunen (M.Sc & PhD researcher) 
 

Vastaanottotiedot

Vastaanottoni on Helsingin keskustassa lähellä, Lapinlahden lähteellä.  Myös Zoom mahdollisuus etänä toteutettavaan terapiaan.

Otan uusia asiakkaita ja vapaita aikoja saatavilla heti! Et tarvitse lähetettä ja kaikki tapaamiset ovat luottamuksellisia enkä tee kirjauksia kantaan. 

Varaa aika helpoiten ajanvarauksen kautta - napsauta aika itsellesi tästä

Tai ota yhteyttä viestillä alla tai voit olla yhteydessä myös  info@mindfulnessinstituutti.com

 

bottom of page