top of page

Itsemyötätunnon taito - vapauta lempeyden supervoimasi

 

Suosittu Itsemyötätunnon taito -kurssi nyt verkkokurssina 

Itsemyötätuntoa pidetään hyvinvoinnin keskeisenä tekijänä. Monet kuitenkin suhtautuvat itseensä hyvin kriittisesti ja myötätunnon osoittaminen itselle voi ajatuksena tuntua vieraalta kulttuurissamme, jossa meille tolkutetaan, että vaikka yrittäisimme kuinka, se ei silti riitä. Ajatellaan, että itseään kritisoimalla pystyy hyviin suorituksiin.

Tutkimukset kuitenkin paljastavat, että itseensä myötätuntoisesti suhtautuvat voivat huomattavasti paremmin, kuin he jotka jatkuvasti kritisoivat ja syyttelevät itseään. Itsemyötätunnon kyky auttaa myös muutoksissa ja tavoitteiden saavuttamisessa.

Seuraava kurssi alkaa 27.6.2024.  Itsemyötätunnon taito -verkkokurssi nyt  59€  (arvo 119€)

Mitä itsemyötätunto on?

 

Itsemyötätunto tarkoittaa taitoa vaikeuden tai kärsimyksen keskellä välittää itsestämme samaan tapaan, kuin välitämme jostain, jota rakastamme syvästi. Kärsimys sanana on kovin vahva suomalaisen suuhun ja saatamme liittää sen vain ja ainoastaan vaikeuteen, johon liittyy äärimmäistä henkistä tai fyysistä kipua. Tässä kuitenkin kärsimyksellä tarkoitetaan mitä tahansa vaikeutta, pientä tai suurta, joita me ihmisinä joudumme päivittäin kokemaan, kuten vaikka vaikeita tunteita.

 

Itsemyötätunto antaa meille sitä lempeyttä ja turvaa, jota me tarvitsemme vaikeiden tunteiden hyväksymiseen. Ilman itsemyötätuntoa meidän on kovin vaikeaa ottaa myös vaikeat tunteet vastaan, antaa niiden tehdä tehtävänsä ja opastaa meitä kohti parempaa hyvinvointia.

 

Itsemyötätunto on aivan keskeinen taito tunteiden käsittelyssä. Annamme itsellemme myötätuntoa, ei vain siksi että voisimme paremmin, vaan yksinkertaisesti siitä syystä, että meillä on vaikeaa. Mitään muuta syytä ei tarvita. Sitä on myös aina saatavilla ja se ei lopu kesken.

Kurssilaisen kokemus itsemyötätunnosta

Opin nopeasti, että itsemyötätunto koostuu ystävällisyydestä itseä kohtaan;  ajatuksesta, että me kaikki olemme ihmisiä ja kokemusmaailmamme on yhteinen, sekä tietoisesta läsnäolosta, jossa tunnistetaan omat tunteet, ajatukset ja kehon reaktiot. Kun esim. olin väsynyt, aloin puhua itselleni kuin ystävälle. Hätkähdin. Päätöksenteko oli yhtäkkiä hyvin helppoa. Olin sanonut ääneen, mitä tarvitsen. Minulle niin äärettömän vaikeaa ”entisessä” persoonassani.  En ilmaissutkaan sitä, mitä minun tulisi tai pitäisi tehdä, vaan tulin sanoneeksi sen, mitä pohjimmiltani siinä hetkessä tarvitsin. Ensimmäisen kerran toimin näin ajaessani yksin autoa ja lähes purskahdin itkuun. Ennen niin monimutkainen elämäni, mieltä kuormittava ”kaiken huomioon ottava” ajatteluni olikin hyvin kirkasta ja selkeää – sekä äärettömän armollista.  Mindfulnessin hetki.  I had became a person.  Kokemus ei siivilöidy enää egon kautta, vaan lähtee  lempeästä, hyväksyvästä itsearvostuksesta, mikä synnytti syvää rakkautta elämää kohtaan.

Mitä itsemyötätunnon taito  -verkkokurssi sisältää?

 

"Itsemyötätunnon taito" on kolmen viikon verkkokurssi, joka sisältää erilaisia harjoituksia ja luentoja, jotka kaikki tutkitusti auttavat askel askeleelta vahvistamaan itsemyötätunnon taitoa. Kurssi käydään verkkokurssipohjalla, jossa sinua odottavat vaihtelevat harjoitukset ja videot, joiden avulla pääset vahvistamaan itsemyötätuntoa. Opiskelumateriaaleissa vaihtelevat audiot, videot, lukutehtävät, kirjoitusharjoitukset sekä äänitteiden kanssa tehtävät ohjatut harjoitukset. Jokainen viikko vie sinua lähemmäs kohti itsemyötätuntoisempaa suhtautumista itseesi. Kurssi on rakennettu suositun Suomen mindfulness-instituutin tarjoaman itsemyötätuntokurssin pohjalta.

Itsemyötätunnon taito -verkkokurssi on laadittu pohjautuen UCLA:n (University of California, Los Angeles) lääketieteellisessä tiedekunnassa kehitetyn Cultivating Self-Compassion sisältöihin. Kurssin voit suorittaa omassa tahdissa itsenäisesti kolmen viikon aikana. Kaikki materiaalit ovat käytettävissäsi vielä viikon kurssin jälkeen.

 

Voit ilmoittautua mukaan heti tänään ja kurssin pääset aloittamaan aloituspäivänä. Julkaisemme kaikki kolmen viikon materiaalit kerralla sinulle, jotta voit edetä joustavasti omaan tahtiisi. Suosittelemme kuitenkin lämpimästi, että  pyrit etenemään verkkokurssille rakennetussa viikkotahdissa, sillä emme suosittele ahmimaan kaikkea yhdellä kertaa, vaikka aiheet mielenkiintoisia ovatkin! Jokaisen viikon materiaalit voit käydä läpi omassa tahdissasi joko yhdeltä istumalta tai useammassa palassa. Jos haluat käydä koko viikon materiaalit läpi kerralla, kannattaa aikaa varata yleensä vähintään tunnin verran. Olennainen osa kurssia on myös kotiharjoitukset, jotka voit tehdä oman päivärytmisi mukaan silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Kenelle kurssi sopii?

 

Itsemyötätunnon taito -verkkokurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia suhtautumaan itseensä lempeämmin ja ystävällisemmin eli kaikille, jotka haluavat voida paremmin. Se sopii myös kaikille, joilla on tavoitteena muuttaa elämäntapojaan jotenkin kuten liikunnan aloittaminen tai painonhallinta.

 

Itsemyötätunnon vahvistaminen toimii loistavana tukena elämän muutoksessa ja tavoitteiden saavuttamisessa oli se sitten iso tavoite kuten kirjan kirjoittaminen tai pieni tavoite kuten sokerin syömisen vähentäminen . 

Itsemyötätunto lisää:

 • tyytyväisyyttä elämään

 • onnellisuutta

 • itsevarmuutta

 • optimismia

 • uteliaisuutta

 • luovuutta

 • kiitollisuutta

Itsemyötätunto vähentää:

 • ahdistusta

 • masennusta

 • stressiä

 • märehtimistä

 • perfektionismia

 • kehohäpeää (body shame)

 • epäonnistumisen pelkoa

Itsemyötätunnon taito -verkkokurssin teemat

Viikko 1 Mitä itsemyötätunto on?

Viikko 2 Tietoisuustaidot osana itsemyötätunnon vahvistamista

Viikko 3 Lempeys ja jaettu ihmisyys osana itsemyötätunnon vahvistamista

Tutustu kurssiin videolta:

Kurssin hinta

Kurssin hinta on 119€

Kurssin maksaminen

Kurssin maksaminen tapahtuu Suomen mindfulness-instituutin tietoturvallisessa verkkokaupassa. Siellä maksutapoina käyvät kaikki Suomessa käytössä olevat yleisimmät maksukortit sekä verkkopankit.

 

 

100% tyytyväisyystakuu

Kurssillamme on 100% tyytyväisyystakuu. Jos toteat ensimmäisellä kurssiviikolla, että et ole tyytyväinen kurssiin, voit lopettaa kurssin ja rahasi palautetaan täysimääräisenä.

 

 

Ilmoittaudu nyt!

Suurin osa ihmisistä on elänyt elämäänsä itseään piiskaten ja kritisoiden kärsien kiltin tytön tai pojan syndroomasta vaatien itseltään täydellisyyttä. Silloin motivaatiomme tekemiseen on pelko, pelko siitä ettemme riitä. Tutkimusten mukaan itsemyötätunto on taito, jonka jokainen voi oppia. Lempeämpi ja onnellisempi elämä odottaa!

 

Ilmoittaudu kurssille nyt, koska sinä olet tärkeä!
BZ1A5864.jpg

Hanne Savunen, FM  

Founder, Director, Educator, Researcher

Itsemyötätunnon taito -verkkokurssin

ohjaaja ja kehittäjä

UCLA:n kouluttama mindfulness-ohjaaja, terapeutti, erityisopettaja, aineenopettaja, rehtori, tohtorikoulutettava

 

Hanne on Suomen mindfulness-instituutin perustaja ja kouluttaja sekä ensimmäinen, joka on saanut koulutuksen ohjata UCLA:n (University of California, Los Angeles) Mindful Awareness Research Centerin mindfulness-kursseja Amerikan ulkopuolella sekä ensimmäisenä Euroopassa. Hanne on niitä harvoja, joilla on UCLA:n yliopistotasoinen mindfulness- ja itsemyötätunto-ohjaajan pätevyys. Hän on sitoutunut omaan päivittäiseen harjoitukseensa ja käy vuosittain Amerikassa retriiteillä ja koulutuksissa syventämässä osaamistaan. Hän on kouluttanut jo satoja ihmisiä mindfulnessista ja itsemyötätuntotaidoista.

 

Hän myös kirjoittaa väitöskirjaa tunne- ja tietoisuustaidoista ja itsemyötätunnosta. Hanne on myös toiminut opettajana monta vuotta sekä on kolmen koululaisen äiti.

Hanne kouluttaa mindfulness-ohjaajia ja toimii kognitiivisenä terapeuttina ja on erikoistunut myötätuntokeskeiseen terapiaan.

Tule mukaan itsemyötätunnon taito -verkkokurssille hintaan 59€ (ovh.119€)

BZ1A5815.jpg
bottom of page