top of page

Suomen mindfulness-instituutti

Suomen mindfulness-instituutti tarjoaa terapiaa sekä tieteellisiin tutkimuksiin perustuvia mindfulness-koulutuksia ja verkkokursseja. Pääkouluttaja ja instituutin johtaja Hanne Savunen on saanut koulutuksien laadun takeeksi IMTA International Mindfulness Teacher Associationin sertifioinnin Certified Mindfulness Teacher - Professional Level, International Mindfulness Teachers Association ja saanut koulutuksensa University of California, Los Angeles (UCLA) yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa.

 

 

 

 

 

Kuuntele Mindfulness-instituutin perustajan Hanne Savusen haastattelu Yle Areenan Huoltamo ohjelmassa, täältä  sekä muut median haastattelut ja podcastit täältä!
 

ucla-logotype-main-11.jpg
cmt-professional_level_large.png

Hanne Savunen (ent. Laasala)

FM | Founder, Director, Educator, Therapist, Researcher

 

 

 

 

 

 

Hanne on Suomen mindfulness-instituutin perustaja ja kouluttaja sekä ensimmäinen, joka on saanut koulutuksen ohjata useita UCLA:n (University of California, Los Angeles) Mindful Awareness Research Centerin mindfulness-kursseja Amerikan ulkopuolella sekä ensimmäisenä Euroopassa. Hanne on niitä harvoja, joilla on UCLA:n yliopistotasoinen lääketieteellisen tiedekunnan mindfulness-kouluttajan pätevyys. Hän on kouluttautunut viimeisen kymmenen vuoden aikana vuosittain kansainvälisten huippukouluttajien opetuksessa ja sitoutunut omaan henkilökohtaiseen kasvuun ja harjoitukseensa jo yli 10 vuoden ajan.

Hän on kouluttautunut kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi sekä myötätuntopohjaisen psykoterapian menetelmiin yhteensä kolmen vuoden ajan.

Hanne on Filosofian maisteri ja toiminut työurallaan pedagogina reilun kymmenen vuoden ajan. Koulutusjohtamisen opinnot ja esihenkilötyö 50 asiantuntijalle ovat tuoneet vahvaa osaamista johtamiseen ja mission tunneälykkään ja inhimillisen johtamisen edistämiseksi.

Hän  kouluttaa Suomessa mindfulness-ohjaajia eri aloille ja valmentaa yksilöitä ja pariskuntia Mindful Coaching -työskentelyotteella, jossa yhdistyy terapeuttinen ymmärrys ja menetelmät vahvaan interventio-osaamiseen, tunneälytutkimukseen ja tutkittuihin ja vaikuttaviin menetelmiin ajatus-, tunne- ja toimintatottumusten muovaamiseksi joustavammiksi.

Tutkimus

Hanne kirjoittaa väitöskirjaa tietoisuustaitojen ja  itsemyötätunnon vaikutuksista hyvinvoinnille ja tunneälyn kehittymisestä kasvatustieteelliseen tiedekuntaan. Tutkimuksessaan hänen kiinnostuksen kohteet ovat positiivisen psykologia, itsemyötätunto, mindfulness ja tunneäly. Hanne on erityisen kiinnostunut siitä, millä menetelmillä saadaan positiivisia vaikutuksia tunneälyn kehittymiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Kehittämistyö

Hanne on kouluttanut Helsingin yliopiston täydennyskoulutuskeskuksessa opettajia ja oppilashuoltoryhmän jäseniä tunne- ja tietoisuustaidoista kehittämässään ja johtamasssaan 7 kuukauden koulutusohjelmassa sekä valmentaa ja kouluttaa eri hankkeissa kuten Myötätuntoa korkeakouluihin -hanke.

 

Viimeiseksi Hanne on johtanut Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla ministeriön rahoittamaa Sitouttava kouluyhteisötyö -kehittämistyötä, jossa keskiössä ovat tunne- ja vuorovaikutustaitojen opettaminen suomalaisessa peruskoulussa. Hanne on kehittänyt myös mindfulness-instituutin koulutusohjelmat, jotka ovat saaneet kansainvälistä arvostusta.

Hanne

Opiskele tietoisuustaitoja Suomen mindfulness-instituutissa tai tule terapiaan tai valmennukseen:

MINDFULNESS-OHJAAJAKOULUTUKSET

Koulutamme Mindfulness-ohjaajia eri aloille vuoden kestävissä koulutuksissamme.

VERKKOKURSSIT

Huippulaadukkaat verkkokurssimme mahdollistavat joustavan opiskelun itsenäisesti.

PALVELUT

Tarjoamme kognitiivistä yksilöterapiaa sekä pariterapiaa.

1:1 Mindful Coaching -työskentelyä

bottom of page