top of page

Suomen Mindfulness-instituutti

Suomen Mindfulness-instituutti tarjoaa tieteellisiin tutkimuksiin perustuvia tietoisuustaitoja, yksilöille sekä ryhmille. Toimimme yhteistyössä University of California, Los Angeles (UCLA) yliopiston kanssa.  Pääkouluttaja ja instituutin johtaja Hanne Savunen on myös saanut koulutuksen laadun takeeksi IMTA International Mindfulness Teacher Associationin sertifioinnin Certified Mindfulness Teacher - Professional Level, International Mindfulness Teachers Association. 

 

 

 

 

 

Kuuntele Mindfulness-instituutin perustajan Hanne Savusen haastattelu Yle Areenan Huoltamo ohjelmassa, täältä!
 

ucla-logotype-main-11.jpg
cmt-professional_level_large.png

Hanne Savunen

FM | Founder, Director, Educator, Therapist, Researcher

UCLA:n kouluttama mindfulness-ohjaaja, terapeutti, erityisopettaja, aineenopettaja, rehtori, tohtorikoulutettava

 

Hanne on Suomen mindfulness-instituutin perustaja ja kouluttaja sekä ensimmäinen, joka on saanut koulutuksen ohjata UCLA:n (University of California, Los Angeles) Mindful Awareness Research Centerin mindfulness-kursseja Amerikan ulkopuolella sekä ensimmäisenä Euroopassa. Hanne on niitä harvoja, joilla on UCLA:n yliopistotasoinen mindfulness-ohjaajan pätevyys. Hän on sitoutunut omaan päivittäiseen harjoitukseensa ja käy vuosittain Amerikassa retriiteillä ja koulutuksissa syventämässä osaamistaan. Hän on kouluttanut jo satoja ihmisiä mindfulnessista ja itsemyötätuntotaidoista. Hanne on myös toiminut opettajana ´vuosia sekä on kolmen lapsen äiti. Hän on kouluttautunut kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi sekä myötätuntopohjaisen psykoterapian menetelmiin.

Tutkimus

Hän myös kirjoittaa väitöskirjaa tietoisuustaitojen ja  itsemyötätunnon vaikutuksista hyvinvoinnille ja tunneälyn kehittymisestä kasvatustieteelliseen tiedekuntaan. Hanne on myös toiminut opettajana monta vuotta sekä on kolmen pienen lapsen äiti. Hän on kouluttautunut kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi sekä myötätuntopohjaisen psykoterapian menetelmiin.

Kehittämistyö

Hanne kouluttaa Helsingin yliopiston täydennyskoulutuskeskuksessa opettajia ja oppilashuoltoryhmän jäseniä tunne- ja tietoisuustaidoista kehittämässään ja johtamasssaan 7 kuukauden koulutusohjelmassa sekä konsultoi ja kouluttaa eri hankkeissa kuten Myötätuntoa korkeakouluihin -hanke. Viimeiseksi Hanne on johtanut Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla ministeriön rahoittamaa Sitouttava kouluyhteisötyö -kehittämistyötä, jossa keskiössä ovat tunne- ja vuorovaikutustaitojen opettaminen suomalaisessa peruskoulussa.

Hanne

Opiskele tietoisuustaitoja Suomen Mindfulness-instituutissa:

Verkkokurssit

Opiskele Mindfulness-taitoja itsenäisesti verkkokurssiemme avulla. Tutustu!

Ohjaajakoulutus

Koulutamme vuosittain Mindfulness-ohjaajia eri aloille. Lue lisää!

Kurssit

Järjestämme erilaisia kurssikokonaisuuksia ympäri vuoden. Katso ajankohtaiset kurssit!

Yrityksille

Järjestämme yrityksille ja yhteisöille monipuolisia koulutuksia, tutustu!

bottom of page