top of page

Päiväretriitit Suomen Mindfulness-instituutissa

Mindfulness päiväretriitit ovat loistavia tukemaan omaa stressin hallintaa ja hyvinvointia lisääviä pysähtymisiä arjen kiireiden keskellä. Kun keho ja mieli saavat levätä vaihtelevien mindfulnessharjoitusten äärellä, tuo se tyyneyttä ja selkeyttä elämään. Mindfulness retriittipäivät eivät sovi mindfulnessiin tutustumiseen vaan vahvistamaan ja syventämään omaa mindfulness harjoitusta.

Jokaisella mindfulness päiväretriitillä on oma teemansa, joka nousee UCLA:n eri mindfulnesskurssien teemoista. Itsemyötätuntoretriitillä tutustumme siihen, miten voimme  työskennellä itsekriittisten ajatusten kanssa ja itsemyötätuntoharjoituksella voimme saada kehitettyä lempeyttä ja myötätuntoa itseämme sekä muita kohtaan. Positiiviset tunteet -päiväretriitissä tutustumme siihen, miten voimme mindfulness- harjoituksen avulla olla paremmin tietoisia, kun koemme positiivisiä tunteita ja miten voimme vahvistaa niitä arjessamme.

Mindfulness päiväretriitit koostuu yhden päivän retriitistä. Retriittipäivät ovat hiljaisia eli annamme kaikille rauhan keskittyä omaan harjoitukseen. Teemme vaihdellen erilaisia mindfulness-harjoituksia päivän aikana ohjatusti. Kurssilla on mindfulness-harjoitusten lisäksi monesti itsetutkiskelua kirjoittamisen kautta sekä tuokioita päivän aiheeseen liittyen. Mindfulnessin perusteiden ymmärtäminen on välttämätöntä retriittipäivään osallistumiselle. 

 

Aika: La 30.3 klo 10-16. Pidämme tunnin ruokatauon puolessa välissä.

Paikka: Kalliolinnantie 7, 00140 Helsinki, Kaivopuisto.

Hinta: 135 euroa (sis. alv. 24%)

Ryhmään mahtuu mukaan 16 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä

Kouluttaja: Hanne Laasala FM,  UCLAn (University of California, Los Angeles) kouluttama mindfulness-ohjaaja

Tiedustelut sähköpostitse: info@mindfulnessinstituutti.com

Tulevat mindfulness päiväretriitit

Helatorstaina 18.5.23 klo 10-16 mindfulness hiljaisuuden retriittipäivä

(TÄYNNÄ)

Tervetuloa pysähtymään itsesi äärelle.

 

Retriitti sisältää myös tietoista liikettä sekä tietoista kävelyä - Mindful walking Lapinlahden Lähteen kauniissa merellisessä ympäristössä. Retriittipäivä sisältää reflektointiharjoituksia kirjoittamalla. Päiväretriitti ei sovellu mindfulnessiin tutustumiseen.

 

Aika: to 18.5.23 klo 10-16. Pidämme tunnin ruokatauon 12.30-13.30. Ruokailu ei kuulu kurssiin.

Paikka: Lapinlahden lähde, Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki

Hinta: 149 euroa

Kouluttaja: Hanne Savunen FM,  UCLAn (University of California, Los Angeles) kouluttama mindfulness-ohjaaja, mindfulness- ja itsemyötätuntotutkija

Tiedustelut sähköpostitse: info@mindfulnessinstituutti.com

Moni meistä huomaa, että keskittyy vaikeista tunteista selviytymiseen. Onhan meidän aivot rakentuneet näin, jotta olemme ihmiskuntana selviytyneet luolamiesaikaan. Takerrumme kuitenkin edelleen helposti vaikeisiin tunteisiin ja olemme kuin teflonia positiivisille tunteille, ne vain menevat ohi huomiotta. Voimme oppia olemaan tietoisia ilon, kiitollisuuden, myötätunnon ja tyyneyden hetkistä ja jopa vahvistaa niitä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että voimme vahvistaa positiivia tunteita  ja vahvistaa näin onnellisuuttamme ja hyvinvointiamme.

Tällä mindfulnessin päiväretriitillä tutustumme, miten voimme mindfulness- harjoituksen avulla olla paremmin tietoisia, kun koemme positiivisiä tunteita ja miten voimme vahvistaa niitä arjessamme.

Kurssi koostuu yhden päivän hiljaisuuden retriitistä. Pääpaino on harjoituksessa. Retriitillä on mindfulness-harjoitusten lisäksi itsetutkiskelua, joiden tarkoituksena on kehittää positiivisia tunteita ja huomata esteitä niiden kokemiselle.

Kouluttaja Hanne Savunen on koulutettu ohjaamaan UCLA:n Cultivating Positive Emotions -ohjelmaa, johon tämä retriittipäivä perustuu.

Aika:

Paikka:

Hinta: 189 euroa (sis. alv. 24%)

Positiivisten tunteiden vahvistaminen -päiväretriitti

”Hannen opetus on asiantuntevaa, inspiroivaa ja todella lämmintä. Tosi hyvä kokonaisuus. Kurssi eteni loogisesti ja mindfulnessista mitään tietämättömän kurssilaisen huomioiden. Tämä kurssi muutti paljon!”

Kursseista sanottua

— MAPs-kurssilainen

Moni meistä kamppailee itsekriittisten ajatusten kanssa. Kaiken ikäiset ihmiset kärsivät satuttavista ajatuksista kuten "en ole tarpeeksi hyvä" tai "epäonnistuin taas". Vaikka nämä ajatukset tuntuvat musertavilta voimme oppia työskentelemään niiden kanssa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että voimme vahvistaa lempeää itsemyötätuntoista sisäistä ääntä kriitikon rinnalle ja vahvistaa näin onnellisuuttamme ja hyvinvointiamme.

Tällä kurssilla tutustumme siihen, miten voimme  työskennellä itse-kriittisten ajatusten kanssa ja itsemyötätuntoharjoituksella voimme saada kehitettyä lempeyttä ja myötätuntoa itseämme sekä muita kohtaan.

Kurssi koostuu yhden päivän hiljaisuuden retriitistä.  Pääpaino retriittipäivässä on itsemyötätuntoharjoituksessa. Kurssilla on mindfulness-harjoitusten lisäksi itsetutkiskelua, joiden tarkoituksena on kehittää itsemyötätuntotaitoja. Mindfulnessin perusteiden ymmärtäminen on välttämätöntä kurssipäivään osallistumiselle.

Retriittipäivä on hiljainen omaan harjoitukseen keskittyvä eikä sisällä vuorovaikutteisia harjoituksia.

Olen koulutettu ohjaamaan UCLA:n Cultivating Self-Compassion ohjelmaa, johon tämä intensiivipäivä perustuu.

Aika: To 10.2.2022 klo 10-16

Paikka: Museokatu 17, Helsinki

Hinta: 189 euroa (sis. alv. 24%)

Kouluttaja: Hanne Savunen FM,  UCLAn (University of California, Los Angeles) kouluttama mindfulness-ohjaaja, mindfulness- ja itsemyötätuntotutkija

Tiedustelut sähköpostitse: info@mindfulnessinstituutti.com

Itsemyötätunto -päiväretriitti

bottom of page