Aika: La 30.3 klo 10-16. Pidämme tunnin ruokatauon puolessa välissä.

Paikka: Kalliolinnantie 7, 00140 Helsinki, Kaivopuisto.

Hinta: 135 euroa (sis. alv. 24%)

Ryhmään mahtuu mukaan 16 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä

Kouluttaja: Hanne Laasala FM,  UCLAn (University of California, Los Angeles) kouluttama mindfulness-ohjaaja

Tiedustelut sähköpostitse: info@mindfulnessinstituutti.com

Päiväretriitit Suomen Mindfulness-instituutissa

Mindfulness päiväretriitit ovat loistavia tukemaan omaa stressin hallintaa ja hyvinvointia lisääviä pysähtymisiä arjen kiireiden keskellä. Kun keho ja mieli saavat levätä vaihtelevien mindfulnessharjoitusten äärellä, tuo se tyyneyttä ja selkeyttä elämään. Mindfulness retriittipäivät myös vahvistavat omaa mindfulness harjoitusta tai toimivat upeina tutustumispäivinä mindfulnessiin.

Jokaisella mindfulness päiväretriitillä on oma teemansa, joka nousee UCLA:n eri mindfulnesskurssien teemoista. Itsemyötätuntoretriitillä tutustumme siihen, miten voimme  työskennellä itsekriittisten ajatusten kanssa ja itsemyötätuntoharjoituksella voimme saada kehitettyä lempeyttä ja myötätuntoa itseämme sekä muita kohtaan. Positiiviset tunteet -päiväretriitissä tutustumme siihen, miten voimme mindfulness- harjoituksen avulla olla paremmin tietoisia, kun koemme positiivisiä tunteita ja miten voimme vahvistaa niitä arjessamme.

Mindfulness päiväretriitit koostuu yhden päivän retriitistä. Retriittipäivät ovat hiljaisia eli annamme kaikille rauhan keskittyä omaan harjoitukseen. Teemme vaihdellen erilaisia mindfulness-harjoituksia päivän aikana ohjatusti. Kurssilla on mindfulness-harjoitusten lisäksi monesti itsetutkiskelua kirjoittamisen kautta sekä tuokioita päivän aiheeseen liittyen. Nämä kaupunkiretriitimme pidetään kauniissa ja viihtyisessä tilassamme Uudenmaankadulla Koffin puiston laidalla.  Mindfulnessin perusteiden ymmärtämisestä on hyötyä, mutta se ei ole lainkaan välttämätöntä retriittipäivään osallistumiselle. 

Tulevat mindfulness päiväretriitit

3.11.19 klo 10-16 "Positiivisten tunteiden vahvistaminen"

1.12.19 klo 10-16. "Itsemyötätunnon taito".

Pidämme tunnin ruokatauon puolessa välissä. Lounas ei kuulu hintaan.

Paikka: Uudenmaankatu 39, Helsinki

Hinta: 189 euroa (sis. alv. 24%)

Retriittipäiviin otamme mukaan vain 12 henkilöä, joten ilmoittauduthan ajoissa.

Kouluttaja: Hanne Savunen FM,  UCLAn (University of California, Los Angeles) kouluttama mindfulness-ohjaaja, mindfulness- ja itsemyötätuntotutkija

Tiedustelut sähköpostitse: info@mindfulnessinstituutti.com

Moni meistä huomaa, että keskittyy vaikeista tunteista selviytymiseen. Onhan meidän aivot rakentuneet näin, jotta olemme ihmiskuntana selviytyneet luolamiesaikaan. Takerrumme kuitenkin edelleen helposti vaikeisiin tunteisiin ja olemme kuin teflonia positiivisille tunteille, ne vain menevat ohi huomiotta. Voimme oppia olemaan tietoisia ilon, kiitollisuuden, myötätunnon ja tyyneyden hetkistä ja jopa vahvistaa niitä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että voimme vahvistaa positiivia tunteita  ja vahvistaa näin onnellisuuttamme ja hyvinvointiamme.

Tällä mindfulnessin päiväretriitillä tutustumme, miten voimme mindfulness- harjoituksen avulla olla paremmin tietoisia, kun koemme positiivisiä tunteita ja miten voimme vahvistaa niitä arjessamme.

Kurssi koostuu yhden päivän hiljaisuuden retriitistä. Pääpaino on harjoituksessa. Retriitillä on mindfulness-harjoitusten lisäksi itsetutkiskelua, joiden tarkoituksena on kehittää positiivisia tunteita ja huomata esteitä niiden kokemiselle.

Kouluttaja Hanne Savunen on koulutettu ohjaamaan UCLA:n Cultivating Positive Emotions -ohjelmaa, johon tämä retriittipäivä perustuu.

Aika: 

Paikka: Uudenmaankatu 39, Helsinki

Hinta: 189 euroa (sis. alv. 24%)

Positiivisten tunteiden vahvistaminen -päiväretriitti

”Hannen opetus on asiantuntevaa, inspiroivaa ja todella lämmintä. Tosi hyvä kokonaisuus. Kurssi eteni loogisesti ja mindfulnessista mitään tietämättömän kurssilaisen huomioiden. Tämä kurssi muutti paljon!”

Kursseista sanottua

— MAPs-kurssilainen

Moni meistä kamppailee itsekriittisten ajatusten kanssa. Kaiken ikäiset ihmiset kärsivät satuttavista ajatuksista kuten "en ole tarpeeksi hyvä" tai "epäonnistuin taas". Vaikka nämä ajatukset tuntuvat musertavilta voimme oppia työskentelemään niiden kanssa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että voimme vahvistaa lempeää itsemyötätuntoista sisäistä ääntä kriitikon rinnalle ja vahvistaa näin onnellisuuttamme ja hyvinvointiamme.

Tällä kurssilla tutustumme siihen, miten voimme  työskennellä itse-kriittisten ajatusten kanssa ja itsemyötätuntoharjoituksella voimme saada kehitettyä lempeyttä ja myötätuntoa itseämme sekä muita kohtaan.

Kurssi koostuu yhden päivän intensiivikurssista. Kurssilla opit, mitä itsemyötätunto on sekä saat konkreettisia harjoituksia arkeen. Pääpaino kurssilla on harjoituksessa. Kurssilla on mindfulness-harjoitusten lisäksi itsetutkiskelua, joiden tarkoituksena on kehittää itsemyötätuntotaitoja. Mindfulnessin perusteiden ymmärtämisestä on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä kurssipäivään osallistumiselle. Kurssiin sisältyy kolmen viikon itsemyötätunnon taito -verkkokurssi kotiharjoituksen tueksi (arvo 119€).

Retriittipäivä on hiljainen omaan harjoitukseen keskittyvä eikä sisällä vuorovaikutteisia harjoituksia.

Olen koulutettu ohjaamaan UCLA:n Cultivating Self-Compassion ohjelmaa, johon tämä intensiivipäivä perustuu.

Aika: 

Paikka: Uudenmaankatu 39, Helsinki

Hinta: 189 euroa (sis. alv. 24%)

Kouluttaja: Hanne Savunen FM,  UCLAn (University of California, Los Angeles) kouluttama mindfulness-ohjaaja, mindfulness- ja itsemyötätuntotutkija

Tiedustelut sähköpostitse: info@mindfulnessinstituutti.com

Itsemyötätunnon perusteet -päiväretriitti