top of page
Flowers

UUSI! Itsemyötätunto elämänkriisissä -verkkokurssi

Harjoittele itsemyötätunnon taitoa kätevästi 3 viikon verkkokurssina!

Kurssimaksu 79€.

Itsemyötätunto elämänkriisissä -verkkokurssin teemat

Viikko 1  Hyväksyminen ja tunteiden tunnistaminen

Viikko 2 Lempeä puhe itselle

Viikko 3 Ajatusten ja sisäisen kriitikon kanssa työskentely

Kurssin hinta

Kurssin hinta on 79€ ( sis.alv.24%)

Kurssin maksaminen

Kurssin maksaminen tapahtuu Suomen mindfulness-instituutin tietoturvallisessa verkkokaupassa. Siellä maksutapoina käyvät kaikki Suomessa käytössä olevat yleisimmät maksukortit sekä verkkopankit.

100% tyytyväisyystakuu

Kurssillamme on 100% tyytyväisyystakuu. Jos toteat ensimmäisellä kurssiviikolla, että et ole tyytyväinen kurssiin, voit lopettaa kurssin ja rahasi palautetaan täysimääräisenä.

Kenelle kurssi sopii?

 

Itsemyötätunto elämänkriisissä -verkkokurssi sopii kaikille, jotka ovat kohdanneet juuri tai jossain vaiheessa elämää elämänkriisin, kuten eron, läheisen kuoleman, sairauden tai jonkin muun kriisiin johtaneen tapahtuman.

Mitä Itsemyötätunnon taito elämänkriisissä  -verkkokurssi sisältää?

 

"Itsemyötätunnon taito" on kolmen viikon verkkokurssi, joka sisältää erilaisia harjoituksia ja luentoja, jotka kaikki tutkitusti auttavat askel askeleelta vahvistamaan itsemyötätunnon taitoa. Kurssi käydään verkkokurssipohjalla, jossa sinua odottavat vaihtelevat harjoitukset ja videot, joiden avulla pääset vahvistamaan itsemyötätuntoa. Opiskelumateriaaleissa vaihtelevat audiot, videot, lukutehtävät, kirjoitusharjoitukset sekä äänitteiden kanssa tehtävät ohjatut harjoitukset. Jokainen viikko vie sinua lähemmäs kohti itsemyötätuntoisempaa suhtautumista itseesi. Kurssi on rakennettu suositun Suomen mindfulness-instituutin tarjoaman itsemyötätuntokurssin pohjalta.

Itsemyötätunnon taito -verkkokurssi on laadittu pohjautuen UCLA:n (University of California, Los Angeles) lääketieteellisessä tiedekunnassa kehitetyn Cultivating Self-Compassion sisältöihin. Kurssin voit suorittaa omassa tahdissa itsenäisesti kolmen viikon aikana. Kaikki materiaalit ovat käytettävissäsi vielä viikon kurssin jälkeen.

 

Voit ilmoittautua mukaan heti tänään ja kurssin pääset aloittamaan heti seuraavana arkipäivänä. Julkaisemme kaikki kolmen viikon materiaalit kerralla sinulle, jotta voit edetä joustavasti omaan tahtiisi. Suosittelemme kuitenkin lämpimästi, että  etenemään verkkokurssille rakennetussa viikkotahdissa, sillä emme suosittele ahmimaan kaikkea yhdellä kertaa, vaikka aiheet mielenkiintoisia ovatkin! Jokaisen viikon materiaalit voit käydä läpi omassa tahdissasi joko yhdeltä istumalta tai useammassa palassa. Jos haluat käydä koko viikon materiaalit läpi kerralla, kannattaa aikaa varata yleensä vähintään tunnin verran. Olennainen osa kurssia on myös kotiharjoitukset, jotka voit tehdä oman päivärytmisi mukaan silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

BZ1A9938_edited.jpg

Hanne Savunen, FM  

Founder, Director, Educator, Researcher

Itsemyötätunto elämänkriisissä

-verkkokurssin

ohjaaja ja kehittäjä

UCLA:n kouluttama mindfulness-ohjaaja, erityisopettaja, aineenopettaja, rehtori, tohtorikoulutettava

 

Hanne on Suomen mindfulness-instituutin perustaja ja kouluttaja sekä ensimmäinen, joka on saanut koulutuksen ohjata UCLA:n (University of California, Los Angeles) Mindful Awareness Research Centerin mindfulness-kursseja Amerikan ulkopuolella sekä ensimmäisenä Euroopassa. Hanne on niitä harvoja, joilla on UCLA:n yliopistotasoinen mindfulness- ja itsemyötätunto-ohjaajan pätevyys. Hän on sitoutunut omaan päivittäiseen harjoitukseensa ja käy vuosittain Amerikassa retriiteillä ja koulutuksissa syventämässä osaamistaan. Hän on kouluttanut jo satoja ihmisiä mindfulnessista ja itsemyötätuntotaidoista.

 

Hän myös kirjoittaa väitöskirjaa tunne- ja tietoisuustaidoista ja itsemyötätunnosta Helsingin yliopiston käyttäytymistieteelliseen tiedekuntaan. Hanne on myös toiminut opettajana monta vuotta sekä on kolmen pienen lapsen äiti.

Hanne kouluttaa mindfulness-ohjaajia ja on erikoistunut myötätuntokeskeiseen terapiaan sekä kognitiviseen lyhytterapiaan.

”Hannen tyyli opettaa on selkeää, rauhallista, johdonmukaista ja lempeää. Kurssimateriaalit toimivat omalla kohdallani hyvin. Hannen ääni ja tyyli ohjata harjoituksia on motivoiva.”

Tule mukaan Itsemyötätunto elämänkriisissä-verkkokurssille hintaan  79€.

Pink Theme Bouquet
bottom of page