top of page

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Verkkokurssit:

Klikkaa ostoskoriin verkkokurssi ja pääset maksamaan verkkokurssin Suomen mindfulness-instituutin tietoturvalliseen verkkokaupaan. Siellä maksutapoina käyvät kaikki Suomessa käytössä olevat yleisimmät maksukortit sekä verkkopankit. Vahvistus maksusta tulee sähköpostiisi ja päivää ennen kurssin alkua saat sähköpostiisi tunnukset ja ohjeet verkkokurssipohjalle saapumiseen. Jos ostat kurssin lahjaksi, ilmoitathan erikseen, mihin sähköpostiosoitteeseen tunnukset ja ohjeet voi lähettää. Osoite on info@mindfulnessinstituutti.com

Kurssillamme on 100% tyytyväisyystakuu. Jos toteat ensimmäisellä kurssiviikolla, että et ole tyytyväinen kurssiin, voit lopettaa kurssin ja rahasi palautetaan täysimääräisenä.

Mindfulness-kurssit Helsingissä:

Valitse itsellesi sopiva kurssi ja ajankohta. Ilmoittautumalla vahvistat paikkasi kurssilla. Kurssille mahtuu 16 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Maksu kurssista suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Peruutusehtomme mindfulness-kursseihin: Ilmoita peruutuksesta aina. Kurssin voi perua 2 viikkoa ennen kurssin alkua (info@mindfulnessinstituutti.com) ja maksu kurssista palautetaan tilillesi. Sen jälkeen voit nimetä sijaisosallistujan, mutta kurssimaksua ei palauteta. Jos kurssille ei saada tarpeeksi osallistujia (väh.10) järjestäjä voi perua kurssin järjestämisen ja tällöin maksu kurssista palautetaan tilillesi kokonaisuudessaan.


bottom of page