top of page
pipokuva.jpg

Enough- 

VALMENNUS

Myötätuntokeskeinen valmennus naisyrittäjille ja kasvuhaluisille naisille -

Vapaudu elämään oman näköistä elämää ja nauttimaan täydestä potentiaalistasi!


Valmennus alkaa 27.5.2024. Vain 16 paikkaa.

Enough -valmennus on naisyrittäjille ja kasvuhaluisille naisille tarkoitettu myötätuntokeskeinen valmennuskokonaisuus. 

Vahvistetaan lempeyttä ja sisäistä voimaa hyvinvoinnin ja menestymisen kasvualustaksi. Vapaudutaan irti sisäisen kriitikon lannistavasta "et pysty, et osaa, et saa" -viestistä, riittämättömyyden tunteesta ja lamauttavasta syyllisyydestä.

Nyt on vuorossa valmennus oman näköiseen elämään! Rohkeat kertovat, miten he ovat uskaltaneet tehdä asioista, joista moni vain haaveilee. Avaa tiesi tähän rohkeuteen.

 

Beige Aesthetic Minimalist Mood Board Photo Collage.png

Enough -valmennus 27.5.-30.8.2024

Onko tämä sitä, mitä olet etsinyt?

Onko sinusta alkanut tuntumaan, että sinä itse olet suurin este menestyksesi tiellä? Olet ehkä tehnyt erilaisia yrittäjävalmennuksia, mutta tuntuu, että et saa potentiaalia käyttöösi ja uskalla tulla nähdyksi asiantuntijuutesi kanssa ja toteuttaa itseäsi kuten haluaisit?

Tuntuuko siltä, että elämä on loputonta päivittäistä suorittamista? Jatkuva olo siitä, että tämäkin on vielä tekemättä? Pinnisteletkö suorittamisen kanssa välttääksesi kokemasta riittämättömyyden tunnetta tai syyllisyyttä ja tämä aiheuttaa paineita ja stressiä? Ilmeneekö stressi ehkä jatkuvina huolina, väsymyksenä, ilottomuutena, ahdistuksena tai unettomuutena?

Tuntuuko sinusta että olet kadottanut tasapainon, itsesi ja samalla ammatillinen itsesi arvostaminen kadonnut ja sen vuoksi myös ilo ja innostus aikaisemmin tärkeältä tuntuvasta työstäsi? 

Vaikuttaako tämä kaikki siihen, miten sinulle ei jää aikaa tehdä itsellesi tärkeitä asioita tai nauttia elämästä, hoitaa parisuhdetta ja nauttia perheestäsi? Tai siihen, minkä verran sinulla on energiaa ja voimavaroja olla rakastava kumppani tai äiti?

Onko aika pysäyttää tämä jatkuvassa riittämättömyyden tunteessa eläminen? Menestyminen ei tee sinua onnelliseksi, mutta vapautuminen riittämättömyyden tunteesta saattaa tehdä. Menestyminen voi sitten olla seurausta onnellisuudesta. 

Mitä jos sinulla olisi käytössä tutkittu menetelmä?

Tämä on kutsu sinulle, joka tunnistat itsesi tästä ja olet valmis katsomaan elämäntilannettasi sellaisena kuin se on ja haluat muutosta tähän! Haluat oppia suhtautumaan itseesi lempeämmin ja myötätuntoisemmin.

 

Tämä on kutsu sinulle, joka haluat voida paremmin ja antaa oman lahjasi säteillä maailmaan. Itsemyötätunnon voima auttaa tavoitteiden saavuttamisessa, oli tavoite kuinka iso tai pieni tahansa.  

Tiedän oikein hyvin, mitä elämä on kun se näyttää tältä. Tiedän myös vuosia naisia riittämättömyyden tunteen äärellä auttaneena, että ei auta lainkaan, jos sanotaan että vain oma itsesi ja kyllähän sä nyt tiedät, että riität juuri tuollaisena kuin olet, lopetat vain tuon itsesi ruoskinnan. Entä, jos ei tiedä miten lopettaa, entä jos se pelottaa.

Olen käyttänyt koko 20 vuoden urani opiskellen ihmistieteitä, mieltä, tunneälyyn, hyvinvointiin ja onnellisuuteen vaikuttavia tekijöitä tutkijoilta, neurotieteilijöiltä ja meditaatio-guruilta. Olen tehnyt omaa henkistä kasvumatkaani viimeisen 15 vuoden ajan, jotta tieto on siirtynyt myös kokemukselliseksi. Tähän valmennukseen yhdistän tuon kaiken tiedon ja taidon, koska haluan nähdä enemmän itsensä puolella seisovia kukoistavia naisia, jotka antavat lahjojensa tulla nähdyksi ja jakavat muille osaamistaan.

I AM ENOUGH -

Minä riitän

Itsemyötätuntoa pidetään hyvinvoinnin keskeisenä tekijänä. Monet kuitenkin suhtautuvat itseensä hyvin kriittisesti ja myötätunnon osoittaminen itselle voi ajatuksena tuntua vieraalta kulttuurissamme, jossa meille tolkutetaan, että vaikka yrittäisimme kuinka, emme silti riitä. Ajatellaan, että itseään kritisoimalla pystyy hyviin suorituksiin. 

Tutkimukset kuitenkin paljastavat, että itseensä myötätuntoisesti suhtautuvat voivat huomattavasti paremmin, kuin he jotka jatkuvasti kritisoivat ja syyttelevät itseään. Itsemyötätunnon taito on avain muutoksissa ja tavoitteiden saavuttamisessa. Se vahvistaa resilienssiä, niin että kun eteen tulee haaste, niin emme muserru sen edessä, vaan koemme että selviämme tilanteesta ja pystymme hoitamaan sen. 

Ymmärrät syvällä tasolla, että riität jo nyt! Et sitten kun olet saavuttanut sitä tai tätä yrittäjänä tai suorittanut vielä yhden pätevyyden lisää. Saat tuntea, kuten tunnet (ja opit asioista tunteiden takana, ymmärtämään tunteitasi ja sitä kautta itseäsi ja tarpeitasi).

 

Kuinka kiinnostavia asioita saatkaan aikaan, (puhumattakaan siitä kuinka hyvä sinulla on olla) kun hellität täydellisyyden tavoittelusta ja et pienennä tai vähättele sitä mitä teet (vaatimattomuus ei kaunista). Jatkuvan itseruoskinnan tilalla on ajatus siitä, mitä tarvitset juuri nyt ja kuiskit korvaasi kannustavia sanoja (se kaunistaa ja saa hymyilemään, jopa kukoistamaan). 

Kun tunnet riittäväsi sellaisena kuin olet niin ammatillisesti kuin naisenakin, syntyy sisälle ja mieleen rauha ja selkeys. Ei ole enää kiire mihinkään. Muiden yltiöpäinen miellyttäminen katoaa, koska et kaipaa enää ulkoista jatkuvaa vahvistusta siitä, että riitänhän minä. 

RUN THE SHOW

Mitä tahansa oletkaan luomassa, meissä on valtava voima, kun se saa syntyä meissä siitä paikasta, joka tietää riittävänsä juuri sellaisena kuin on. Luonnonvoimista suurin on rakkaus. 

IT´S ENOUGH -

 

Loppu mielettömyydelle - Vapauta lempeyden (super)voimasi

Haluan nähdä enemmän itsensä puolella seisovia naisia! Kun itsemyötätunnon voima - Fierce Self-Compassion - vapautuu ja vahvistuu, seisot itsesi puolella. Teet asioita vähemmän täydellisesti. Ymmärrät, että vähempikin riittää ja mikä tärkeintä, uskallat antaa osaamisesi näkyä: näyttää kuka olet ja mitä osaat, koska ymmärrät että sinä riität!

 

Elämäsi ei ole enää pelkkää suorittamista, vaan annat itsesi myös nauttia vapaa-ajastasi ja vapaudut syyllisyydestä, joita olet kantanut tekemättömistä asioista. Hyväksyminen alkaa saada enemmän tilaa ja kun sallit asioiden olla niin kuin ne ovat. Olet enemmän läsnä tässä hetkessä ja huomaat viettäväsi enemmän aikaa läheisten ja perheen kanssa. Tätä on vapaus rajata!

Miltä kuulostaa se, että Sinulla on lupa seuraavanlaisiin asioihin elämässäsi​:

 

Olet sinut sen kanssa, että on ihan ok olla tietämättä kaikkea ja silti saat kutsua itseäsi asiantuntijaksi ja antaa osaamisesi tulla näkyväksi.

Haluat olla oma itsesi ja ymmärrät, että se on se, mitä myös muut haluavat, että sinä olet sinä, kokonaisena itsenäsi.

Sallit itsesi levätä ja rentoutua ja opit jopa nauttimaan siitä, että saat nauttia aamukahvin hitaasti sängyssä tai kesäauringossa ilman kiireen häivää tai osaat vain olla ja kuunnella hyvää musiikkia sohvalla.

Teet tietoisesti tilaa leikillle, pidät hauskaa ja ymmärrät että hassuttelulla, itselleen nauramisella, tanssiin intoutumisella on tärkeä paikka elämässäsi ja ihmissuhteissasi. 

Ymmärrät syvällä tasolla, että on ihanaa saada hyviä asioita elämääsi. Valitset itsellesi kauneimman kukkakimpun kukkakaupastasi ilman erityistä syytä, koska vain tuntuu siltä ja sallia erilaiset tarpeesi ja osaat vielä ilmaista ne, kun tarvitset. 

Tärkeimpänä sallit itsesi olla epätäydellinen ja tehdä virheitä, aivan kuten sallit kaikille muillekin. Saat saada anteeksi ja olla onnellinen. 

Dolce vita uusin maustein:
Itsemyötätunnon lempeydestä ja voimasta löytyvät oman näköisen elämän vapauttamisen avaimet.

Rohkean yrittäjänaisen tarina

Opin nopeasti, että itsemyötätunto koostuu ystävällisyydestä itseä kohtaan;  ajatuksesta, että me kaikki olemme ihmisiä ja kokemusmaailmamme on yhteinen, sekä tietoisesta läsnäolosta, jossa tunnistetaan omat tunteet, ajatukset ja kehon reaktiot. Kun esim. olin väsynyt, aloin puhua itselleni kuin ystävälle. Hätkähdin. Päätöksenteko oli yhtäkkiä hyvin helppoa. Olin sanonut ääneen, mitä tarvitsen. Minulle niin äärettömän vaikeaa ”entisessä” persoonassani.  En ilmaissutkaan sitä, mitä minun tulisi tai pitäisi tehdä, vaan tulin sanoneeksi sen, mitä pohjimmiltani siinä hetkessä tarvitsin. Ensimmäisen kerran toimin näin ajaessani yksin autoa ja lähes purskahdin itkuun. Ennen niin monimutkainen elämäni, mieltä kuormittava ”kaiken huomioon ottava” ajatteluni olikin hyvin kirkasta ja selkeää – sekä äärettömän armollista.  Mindfulnessin hetki.  I had became a person.  Kokemus ei siivilöidy enää egon kautta, vaan lähtee  lempeästä, hyväksyvästä itsearvostuksesta, mikä synnytti syvää rakkautta elämää kohtaan.

Tarkempi aikataulu ja sisältö

 

Yksilövalmennukset 

Yksilövalmennuksia on yhteensä 5 kertaa (60 min/kerta). Yksilövalmennuksessa keskitymme juuri sinun tarpeisiin ja haasteiden juurisyihin, jotta matka kohti pysyvää muutosta on mahdollisimman lempeä ja pysyvä. 

Varaa aloitusvalmennus ensimmäiselle valmennusviikolle. Muuten voit varata yksilövalmennukset omien toiveittesi mukaan 3kk aikana. Suosittelen varaamaan osan valmennuksista heti ja jättämään muutaman myös elokuulle. 

Kun olet vahvistanut osallistumisesi maksamalla ensimmäisen erän, voit varata yksilövalmennuksesi vaivattomasti ajanvarausjärjestelmän kautta. Ilmoita vain erikseen Hannelle info@mindfulnessinstituutti.com, oletko etänä zoomin kautta vai saavutko valmennukseen paikanpäälle Lapinlahden lähteelle. 

Valmennuspäivä 

Yhteinen valmennuksellinen retriittipäivä itsemyötätunnon äärellä vietetään kauniissa luonnon läheisessä ja merellisessä kohteessa Lapinlahden lähteellä Helsingissä.

 

Retriittipäivänä tutustumme siihen, miten voimme  työskennellä itse-kriittisten ajatusten kanssa, vahvistamme myötätuntoa arvostelevan mielen kanssa. Tutustumme erilaisiin mielen tunnejärjestelmiin: Kuinka paljon käytät aikaa uhkamielentilassa, kannustetunteiden parissa tai rauhoittumisjärjestelmän vallitessa?  Vahvistamme kehon rauhoittumisjärjestelmää ja sen kykyä sen aktivoimiseen kehollisten harjoitusten avulla.

Tämä päivä on lempeä, inspiroiva ja vahvasti palautumista tukeva ja saattelee sinut palautuneena kauniisti kohti kesälomaa. 

Retriittipäivä vietetään la 15.6.2024 klo 10-16

Yhteinen retriittipäivä on vapaa-valintainen osa valmennusta ja sen voi jättää väliin, jos valmennuksen haluaa tehdä kokonaan etänä. 

Laadukkaat ja tutkimukseen pohjaavat verkkokurssit valmennuksen tukena

Valmennuksen kolme ensimmäistä viikkoa alkavat yksilövalmennusten lisäksi "Itsemyötätunnon taito"  kolmen viikon verkkokurssilla, joka sisältää erilaisia harjoituksia ja luentoja, jotka kaikki tutkitusti auttavat askel askeleelta vahvistamaan itsemyötätunnon taitoa. Kurssi käydään verkkokurssipohjalla, jossa sinua odottavat vaihtelevat harjoitukset ja videot, joiden avulla pääset vahvistamaan itsemyötätuntoa. Opiskelumateriaaleissa vaihtelevat audiot, videot, lukutehtävät, kirjoitusharjoitukset sekä äänitteiden kanssa tehtävät ohjatut harjoitukset. Jokainen viikko vie sinua lähemmäs kohti itsemyötätuntoisempaa suhtautumista itseesi. Kurssi on rakennettu suositun Suomen mindfulness-instituutin tarjoaman itsemyötätuntokurssin pohjalta.

Itsemyötätunnon taito -verkkokurssi on laadittu pohjautuen UCLA:n (University of California, Los Angeles) lääketieteellisessä tiedekunnassa kehitetyn Cultivating Self-Compassion sisältöihin. Kurssin voit suorittaa omassa tahdissa itsenäisesti kolmen viikon aikana. Kaikki materiaalit ovat käytettävissäsi koko valmennuksen ajan (3kk) ja voit palata harjoituksiin koska tahansa kesän aikana.

 

Kurssin pääset aloittamaan valmennuksen aloituspäivänä 27.5.2024. Julkaisemme kaikki kolmen viikon materiaalit kerralla sinulle, jotta voit edetä joustavasti omaan tahtiisi valmennuksen aikana. Jokaisen viikon materiaalit voit käydä läpi omassa tahdissasi joko yhdeltä istumalta tai useammassa palassa. Jos haluat käydä koko viikon materiaalit läpi kerralla, kannattaa aikaa varata yleensä vähintään tunnin verran. Olennainen osa valmennusta on myös kotiharjoitukset ja tehtävät, jotka voit tehdä oman päivärytmisi mukaan silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteisen valmennuspäivän jälkeen saat käyttöösi 6 viikon mindfulnessin perusteet -verkkokurssin tukemaan levollisen mielen ja resilienssin vahvistumista ja aktivoimaan rauhoittumisjärjestelmää kesän aikana. Verkkokurssi sisältää kymmeniä ohjattuja harjoituksia, luentoja tunne- ja vuorovaikutustaidoista sekä mm. ohjattuja harjoituksia haastavien ajatusten kanssa työskentelystä. Kaikki tämän kurssin harjoitukset ovat käytössäsi valmennuksen loppuun asti 31.8.24 asti. 

Mitä saan mindfulness-kurssista?

 • Opit miten mielesi toimii ja kehität itsetuntemustasi

 • Saat työkaluja, joiden avulla opit kasvattamaan positiivisia tunteita ja lempeyttä itseäsi kohtaan ja tulemaan toimeen haastavien tunteiden kanssa

 • Huomaamaan myös hetket, joilloin koet positiivisia tunteita, kuten iloa ja rakkautta. Tämä lisää tutkitusti onnellisuuttasi.

 • Tunneälysi kehittyy. Opit ottamaan tunteet tietoisesti käyttöön voimavarana ja hyvinvointia lisäävänä tekijänä.

 • Opit toimimaan stressin kanssa ja keskittymään olennaiseen

 • Opit vuorovaikutustaitoja, läsnäolevaa kuuntelemista ja autenttisuutta

 • Opit olemaan enemmän läsnä omassa elämässäsi ja nauttimaan tästä hetkestä

 • Opit johtamaan itse itseäsi ilman että ajatuksesi ja mielesi johtavat sinua

 • Masennus ja ahdistus vähenevät

 • Hyvinvointi ja onnellisuus lisääntyvät

Itsemyötätunto tutkitusti lisää:

 • tyytyväisyyttä elämään

 • onnellisuutta

 • itsevarmuutta

 • optimismia

 • uteliaisuutta

 • luovuutta

 • kiitollisuutta

Itsemyötätunto tutkitusti vähentää:

 • ahdistusta

 • masennusta

 • stressiä

 • märehtimistä

 • perfektionismia

 • kehohäpeää (body shame)

 • epäonnistumisen pelkoa

INSTA11.png
Valmennuksen hinta

Koko 3kk valmennuksen hinta on 1110 €

Hyödynnä early bird -hinta: saat 150€ edun kun ostat paikkasi 3.5.-11.5. välillä! Käytä kassalla koodia earlybird ja saat valmennuksen hintaan 960 € (sis. alv.).

Valmennus tulee myyntiin 3.5.2024.

Kurssin maksaminen

Kurssin maksaminen tapahtuu Suomen mindfulness-instituutin tietoturvallisessa verkkokaupassa. Siellä maksutapoina käyvät kaikki Suomessa käytössä olevat yleisimmät maksukortit sekä verkkopankit. Voit maksaa kurssin kolmessa erässä kerran kuussa 370 €/kk. Lunastat paikkasi valmennuksesta maksamalla ensimmäisen erän ja muut kaksi erää tulevat laskulla. 

 

 

100% tyytyväisyystakuu

Valmennuksellamme on 100% tyytyväisyystakuu. Jos toteat ensimmäisellä valmennusviikolla ensimmäisen yksilövalmennuksen jälkeen, että et ole tyytyväinen valmennukseen, voit lopettaa valmennuksen ja rahasi palautetaan täysimääräisenä.

 

 

Oletko valmis?

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen kohti

oman näköistä elämään ja vapauttamaan täyden

potentiaalisi. Suurin osa ihmisistä on elänyt

elämäänsä itseään piiskaten ja kritisoiden kärsien

kiltin tytön syndroomasta vaatien itseltään täydellisyyttä.

Silloin motivaatiomme tekemiseen on pelko,

pelko siitä ettemme riitä. It´s enough!

Tutkimusten mukaan itsemyötätunto on taito,

jonka jokainen voi oppia. Lempeämpi ja

onnellisempi elämä odottaa!

 

Aloita valmennus nyt, koska sinä olet tärkeä!

BZ1A5864_edited.jpg

Hei, Olen Hanne Savunen  (ent. Laasala)

(Founder, Director, Educator, Researcher, Therapist)

Tutustu valmentajaasi
 

Minua inspiroi valmentajana ja terapeuttina yhteys, joka syntyy kun kohtaan läsnäolevasti kunnioittaen sekä lempeyden ja myötätunnon voima, joka mahdollistuu, kun terapeutti kehollistaa hyväksyntää, myötätuntoa, lämpöä ja toimii intuitiivisesti. Rakastan pureutua haasteen juurisyihin ja toistuvien kaavojen purkamiseen, jotta pysyvä syvän tason muutos on mahdollinen. 

Saan akut ladattua parhaiten meditoiden, tanssien, luonnossa perheeni kanssa tai matkustellessani retriiteillä maailmalla.  

Kun en työskentele löydät minut todennäköisemmin uppoutuneena minua kiinnostaviin asioihin ja oppimassa minua viisaammilta. 

Olen käyttänyt koko 20 vuoden urani opiskellen ihmistieteitä, mieltä, tunneälyyn, hyvinvointiin ja onnellisuuteen vaikuttavia tekijöitä tutkijoilta, neurotieteilijöiltä ja meditaatio-guruilta. Olen tehnyt omaa henkistä kasvumatkaani viimeisen 15 vuoden ajan, jotta tieto on siirtynyt myös kokemukselliseksi.

 

Myötätuntokeskeisyys ja mindfulness eli tietoisuustaidot ovat merkittävässä roolissa kognitiivisessa terapiassa. Näiden teemojen äärellä toimin myös kouluttajan ja valmentajan roolissa muille terapeuteille, psykologeille, lääkäreille ja asiantuntijoille. Suuri kunnioituksen osoitus työtäni kohtaan minulle on ollut se, että itse kognitiivisena terapeutteina toimivat hakeutuvat työskentelemään kanssani terapiaprosessiin. 

Jos haluat tutustua minuun ja työhöni paremmin - napsauta tästä.

Mitä itsemyötätunto on?

Itsemyötätunto tarkoittaa taitoa vaikeuden tai kärsimyksen keskellä välittää itsestämme samaan tapaan, kuin välitämme jostain, jota rakastamme syvästi. Kärsimys sanana on kovin vahva suomalaisen suuhun ja saatamme liittää sen vain ja ainoastaan vaikeuteen, johon liittyy äärimmäistä henkistä tai fyysistä kipua. Tässä kuitenkin kärsimyksellä tarkoitetaan mitä tahansa vaikeutta, pientä tai suurta, joita me ihmisinä joudumme päivittäin kokemaan, kuten vaikka vaikeita tunteita kuten syyllisyyttä, häpeää, pelkoa ja riittämättömyyttä.

Itsemyötätunto antaa meille sitä lempeyttä ja turvaa, jota me tarvitsemme vaikeiden tunteiden hyväksymiseen. Ilman itsemyötätuntoa meidän on kovin vaikeaa ottaa myös vaikeat tunteet vastaan, antaa niiden tehdä tehtävänsä ja opastaa meitä kohti parempaa hyvinvointia.

Itsemyötätunto on aivan keskeinen taito tunteiden käsittelyssä. Annamme itsellemme myötätuntoa, ei vain siksi että voisimme paremmin, vaan yksinkertaisesti siitä syystä, että meillä on vaikeaa. Mitään muuta syytä ei tarvita. Sitä on myös aina saatavilla ja se ei lopu kesken.

Tule mukaan Enough -valmennukseen hintaan 1110€ 
Hyödynnä early bird -hinta: saat 150€ edun, kun ostat paikkasi 3.5.-11.5. välillä! Käytä kassalla koodia earlybird ja saat valmennuksen hintaan 960 € (sis. alv.24%)
Valmennus tulee myyntiin 3.5.2024

 

BZ1A5815.jpg
bottom of page