top of page
Flowers on Wood

UUSI! Parisuhde voimavarana -verkkokurssi
 
Tutkimustietoon, terapiaosaamiseen ja tietoisuustaitoihin perustuva Parisuhde voimavarana -verkkokurssi alkaa noin kerran kuussa. Seuraavan kerran kurssin voi aloittaa tiistaina 31.5.2022

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat luoda ja ylläpitää toimivaa ihmissuhdetta.

Harjoittele parisuhdetaitoja kätevästi verkkokurssina kotoasi käsin 4 viikon verkkokurssina.
 
Kurssimaksu 99€, mutta nyt se tarjotaan puoleen hintaan 49€

Kenelle kurssi sopii?

 

Parisuhde voimavarana -verkkokurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia parisuhdetaitoja yhdessä puolison kanssa. Millloin viimeksi pysähdyitte yhteisten arvojenne äärelle? Mihin suuntaan olette matkalla? Yhteiset arvot ovat kuin kompassi, jonka avulla suunnistaa elämän aalloilla. Validoinnin taitoa pidetään yhtenä merkityksellisimmista taidoista kukoistavan parisuhteen kannalta. Tällä verkkokurssilla opitte myös yhdessä kumppanisi kanssa validoimaan toisianne.

Ph.D. Harville Henrix kertoo stressitutkimuksesta selvinneen parisuhteen olevan suurin yksittäinen stressinaiheuttaja ihmisille. Toisaalta parisuhde voi kuitenkin parhaimmillaan olla yksi elämämme suurimmista voimavaroista.  Voimme saada tämän voimavaran käyttöömme ja parisuhteemme kukoistamaan. Tämä edellyttää kuitenkin tietoista ja myötätuntoista vuorovaikutusta eli toisen ihmisen näkemistä ja kuulemista tässä hetkessä uteliaalla, avoimella, hyväksyvällä ja lempeällä tavalla. Parisuhde voimavarana edellyttää myös omien tunteiden ja tarpeiden tunnistamista ja niistä kommunikointia puolisolle. Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat luoda ja ylläpitää toimivaa ihmissuhdetta.

 

Parisuhde voimavarana -verkkokurssin teemat

Mitkä ovat yhteiset arvomme?

Validointi parisuhdetaitona

Miten harjoitella reagoimaan tietoisesti?

Tietoinen vuorovaikutus

Myötätuntoinen vuorovaikutus

Hyväksyvän rakkaudellisen yhteyden rakentaminen

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan ja saat kutsun verkkoalustalle sähköpostiisi kurssin alkamispäivänä tiistaina aamupäivän aikana. Kaikki 4 viikon materiaalit ovat käytettävissäsi heti, joten voitte tutustua materiaaleihin oman aikataulunne mukaan.

 
Kurssin hinta

Kurssin hinta on 99€ ( sis.alv.24%) mutta nyt se tarjotaan -50% hintaan 49€

Kurssin maksaminen

Kurssin maksaminen tapahtuu Suomen mindfulness-instituutin tietoturvallisessa verkkokaupassa. Siellä maksutapoina käyvät kaikki Suomessa käytössä olevat yleisimmät maksukortit sekä verkkopankit.

100% tyytyväisyystakuu

Kurssillamme on 100% tyytyväisyystakuu. Jos toteat ensimmäisellä kurssiviikolla, että et ole tyytyväinen kurssiin, voit lopettaa kurssin ja rahasi palautetaan täysimääräisenä.

Mitä Parisuhde voimavarana  -verkkokurssi sisältää?

Kurssin teoreettinen viitekehys perustuu myötätuntokeskeisen ja kognitiivisen pariterapian periaatteisiin. Kurssi sisältää teemoihin liittyvää teoriatietoa, lyhyitä videoluentoja ja harjoituksia tehtäväksi yhdessä toisen kanssa. Harjoitusten avulla pääsette tutustumaan toisiinne uudella tavalla ja rakentamaan syvää, hyväksyvää ja rakkaudellista yhteyttä. Harjoitukset vahvistavat tietoista ja myötätuntoista vuorovaikutusta.

Kurssin voit suorittaa omassa tahdissa neljän viikon mittaisena kurssina. Kaikki materiaalit ovat käytettävissäsi vielä viikon kurssin päättymisen jälkeen.

 

Julkaisemme kaikki neljän viikon materiaalit kerralla, jotta voitte edetä joustavasti omaan tahtiinne. Jokaisen viikon materiaalit voitte käydä läpi omassa tahdissanne joko yhdeltä istumalta tai useammassa palassa. Jos haluatte käydä koko viikon materiaalit läpi kerralla, kannattaa aikaa varata yleensä vähintään tunnin verran. Olennainen osa kurssia on myös kotiharjoitukset, jotka voitte tehdä oman aikataulunne mukaan silloin, kun teille parhaiten sopii.

BZ1A9938_edited.jpg

Hanne Savunen, FM  

Founder, Director, Educator, Researcher, Therapist

Parisuhde voimavarana -verkkokurssin

ohjaaja ja kehittäjä

Hanne kouluttaa mindfulness-ohjaajia ja on erikoistunut myötätuntokeskeiseen terapiaan sekä kognitiviseen lyhytterapiaan. Pariterapiassa Hanne kokee merkitykselliseksi ongelmien ennaltaehkäisemisen rakastavaa myötätuntoista yhteyttä rakentamalla ja tietoista vuorovaikutusta vahvistamalla.  

Hanne on Suomen mindfulness-instituutin perustaja ja kouluttaja sekä ensimmäinen, joka on saanut koulutuksen ohjata UCLA:n (University of California, Los Angeles) Mindful Awareness Research Centerin mindfulness-kursseja Amerikan ulkopuolella sekä ensimmäisenä Euroopassa. Hanne on niitä harvoja, joilla on UCLA:n yliopistotasoinen mindfulness- ja itsemyötätunto-ohjaajan pätevyys. Hän on sitoutunut omaan päivittäiseen harjoitukseensa ja käy vuosittain Amerikassa retriiteillä ja koulutuksissa syventämässä osaamistaan. Hän on kouluttanut jo satoja ihmisiä mindfulnessista ja itsemyötätuntotaidoista.

 

Hän myös kirjoittaa väitöskirjaa tunne- ja tietoisuustaidoista ja itsemyötätunnosta. Hanne on myös toiminut opettajana vuosia sekä on kolmen pienen lapsen äiti.

”Kaikkialla maailmassa ihmiset ovat yhtä mieltä siitä, että ravitsevat ihmissuhteet ovat yksi hyvän elämän osatekijöistä."

-Daniel Goleman-

Tule mukaan
Parisuhde voimavarana-verkkokurssille
hintaan 49€.

Love
bottom of page