top of page
Flowers on Wood

Oletko valmis nauttimaan kukoistavasta parisuhteesta (ja rakentamaan taitoja luoda elinikäisen kestävän ja onnellisen parisuhteen) ?

ja koska pitkän ja onnellisen elämän salaisuus on onnelliset ihmissuhteet, niin eikös ryhdytä toimeen!

Miten autan parisuhdettani kukoistamaan - Parisuhde voimavarana -verkkokurssi
 
Tavoitteeni on...

Auttaa Pariterapeutin rakentama kurssi, joka pohjaa vankkaan tutkimustietoon, terapiaosaamiseen ja työhön pariskuntien kanssa. Miten autan parisuhdettani kukoistamaan - Parisuhde voimavarana -verkkokurssi alkaa seuraavan kerran 23.4.2024

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat luoda ja ylläpitää toimivaa ihmissuhdetta. Kurssi sopii myös sinulle, joka et juuri nyt ole parisuhteessa, mutta haluat taidot oppia luomaan seuraavasta parisuhteestasi kukoistavan!

Harjoittele parisuhdetaitoja kätevästi verkkokurssina kotoasi käsin 4 viikon verkkokurssina. 
 
Kurssimaksu 149€

Kenelle kurssi sopii?

 

Parisuhde voimavarana -verkkokurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia parisuhdetaitoja ja oppia auttamaan parisuhdettaan kukoistamaan. 

Ph.D. Harville Henrix kertoo stressitutkimuksesta selvinneen parisuhteen olevan suurin yksittäinen stressinaiheuttaja ihmisille. Toisaalta parisuhde voi kuitenkin parhaimmillaan olla yksi elämämme suurimmista voimavaroista.  Voimme saada tämän voimavaran käyttöömme ja parisuhteemme kukoistamaan. Tämä edellyttää kuitenkin tietoista ja myötätuntoista vuorovaikutusta eli toisen ihmisen näkemistä ja kuulemista tässä hetkessä uteliaalla, avoimella, hyväksyvällä ja lempeällä tavalla. Parisuhde voimavarana edellyttää myös omien tunteiden ja tarpeiden tunnistamista ja niistä kommunikointia puolisolle. Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat luoda ja ylläpitää toimivaa ihmissuhdetta.

 

Parisuhde voimavarana -verkkokurssin teemat

Mitkä ovat yhteiset arvomme?

Validointi parisuhdetaitona

Miten harjoitella reagoimaan tietoisesti?

Tietoinen vuorovaikutus

Myötätuntoinen vuorovaikutus

Hyväksyvän rakkaudellisen yhteyden rakentaminen

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan ja saat kutsun verkkoalustalle sähköpostiisi kurssin alkamispäivänä tiistaina aamupäivän aikana. Kaikki 4 viikon materiaalit ovat käytettävissäsi heti, joten voitte tutustua materiaaleihin oman aikataulusi mukaan.

 
Kurssin hinta

Kurssin hinta on 149€ ( sis.alv.24%) 

Kurssin maksaminen

Kurssin maksaminen tapahtuu Suomen mindfulness-instituutin tietoturvallisessa verkkokaupassa. Siellä maksutapoina käyvät kaikki Suomessa käytössä olevat yleisimmät maksukortit sekä verkkopankit.

100% tyytyväisyystakuu

Kurssillamme on 100% tyytyväisyystakuu. Jos toteat ensimmäisellä kurssiviikolla, että et ole tyytyväinen kurssiin, voit lopettaa kurssin ja rahasi palautetaan täysimääräisenä.

Mitä Parisuhde voimavarana  -verkkokurssi sisältää?

Kurssin teoreettinen viitekehys perustuu myötätuntokeskeisen ja kognitiivisen pariterapian periaatteisiin. Kurssi sisältää teemoihin liittyvää teoriatietoa, lyhyitä videoluentoja ja harjoituksia tehtäväksi yhdessä toisen kanssa. Harjoitusten avulla pääsette tutustumaan toisiinne uudella tavalla ja rakentamaan syvää, hyväksyvää ja rakkaudellista yhteyttä. Harjoitukset vahvistavat tietoista ja myötätuntoista vuorovaikutusta.

Kurssin voit suorittaa omassa tahdissa neljän viikon mittaisena kurssina. Kaikki materiaalit ovat käytettävissäsi vielä viikon kurssin päättymisen jälkeen.

 

Julkaisemme kaikki neljän viikon materiaalit kerralla, jotta voitte edetä joustavasti omaan tahtiinne. Jokaisen viikon materiaalit voitte käydä läpi omassa tahdissanne joko yhdeltä istumalta tai useammassa palassa. Jos haluatte käydä koko viikon materiaalit läpi kerralla, kannattaa aikaa varata yleensä vähintään tunnin verran. Olennainen osa kurssia on myös kotiharjoitukset, jotka voitte tehdä oman aikataulunne mukaan silloin, kun teille parhaiten sopii.

BZ1A9938_edited.jpg

Rakastan

Olen tehnyt

Nyt autan 

Jos haluat tutustua paremmin minuun - klikkaa tästä

Hei, olen Hanne!

Parisuhde voimavarana -verkkokurssin 
ohjaaja ja kehittäjä

”Kaikkialla maailmassa ihmiset ovat yhtä mieltä siitä, että ravitsevat ihmissuhteet ovat yksi hyvän elämän osatekijöistä."

-Daniel Goleman-

Tule mukaan
Parisuhde voimavarana-verkkokurssille
hintaan 149€.

Love
bottom of page