top of page

Unen taito -

Mielekkäästi vapaaksi kamppailusta nukkumisen kanssa

Tervetuloa Unen taito - mielekkäästi vapaaksi kamppailusta nukkumisen kanssa -verkkokurssille! Tällä kurssilla emme keskity uneen, vaan keskitymme asioihin, jotka tutkimusten mukaan ovat ratkaisevassa asemassa sen kanssa, miten pääsemme vapaaksi kamppailusta nukkumisen kanssa.  Vahvistamme kontaktia omiin havaintoihin ja todellisuuteen. Lopetamme hyödyttömän taistelun fysiologian kanssa. Muistutamme itseämme siitä, mitä arvokkaita asioita SINÄ haluat tehdä elämäsi aikana. Uhraamme enemmän aikaa arvokkaisiin asioihin tässä päivässä murehtimisen sijaan.

 

Liity mukaan tälle kuuden viikon verkkokurssille.  Kurssille on jatkuva ilmoittautuminen ja saat tunnukset verkkokurssille 1-3 arkipäivän kuluessa ilmoittautumisesta. Kuuden viikon kurssin sisällöt ovat käytettävissä 8 viikon ajan. Kurssin hinta on 230€

 

UUTTA! Nyt myös  Unen taito -valmennuspaketti, joka sisältää 3 tapaamisen yksilövalmennuksen zoomin kautta verkkokurssin rinnalla. Tapaamiset (50min.) ovat kurssin aikana joka toinen viikko parillisilla viikoilla. Tämä on erityisesti sinulle, joka tarvitset tukea lisätukea unettomuuden kanssa terapeuttisten menetelmien avulla. Valitse silloin tämä paketti tukemaan hyvinvointiasi. Jatkuva ilmoittautuminen. Verkkokurssi + kolme 50min unen taito -yksilövalmennusta Hanne Savusen kanssa on hinnaltaan 549€  

Unen taito - Mielekkäästi vapaaksi kamppailusta nukkumisen kanssa   -verkkokurssin teemat

Viikko 1  Unen taito ja mindfulness

Viikko 2 Mindfulness-harjoitukset tukena arjessa

Viikko 3 Myötätunnon ja kiitollisuuden vahvistaminen

Viikko 4 Työskentely haastavien tunteiden kanssa

Viikko 5 Ajatusten kanssa työskentely - vapaaksi huoliajatuksista

Viikko 6 Arvot ja miten jatkaa tästä

Kurssin hinta

Kurssin hinta on 230€ ( sis.alv.24%)

Kurssin maksaminen

Kurssin maksaminen tapahtuu Suomen mindfulness-instituutin tietoturvallisessa verkkokaupassa. Siellä maksutapoina käyvät kaikki Suomessa käytössä olevat yleisimmät maksukortit sekä verkkopankit.

100% tyytyväisyystakuu

Kurssillamme on 100% tyytyväisyystakuu. Jos toteat ensimmäisellä kurssiviikolla, että et ole tyytyväinen kurssiin, voit lopettaa kurssin ja rahasi palautetaan täysimääräisenä.

Kenelle kurssi sopii?

 

Unen taito - mielekkäästi vapaaksi kamppailusta nukkumisen kanssa -verkkokurssi sopii kaikille, joille nukkuminen on tuottanut haasteita. Se sopii sekä tilapäistä unettomuutta kokevalle että pidempään jatkuneeseen unettomuuteen. Se sopii myös sinulle, jolla on iltaisin nukahtamisvaikeuksia, yölliseen heräilyyn sekä liian varhaiseen heräämiseen aamulla. Se sopii myös sinulle, joka on jo huoltanut unirytminsä ja unihygiansa kuntoon, mutta nukkuminen aiheuttaa ongelmaa edelleen.

Verkkokurssi sopii myös sinulle, jos ryhmässä jakaminen ei tunnu omalta. Verkkokurssilla kuulet kyllä muiden kokemuksia, mutta ilman ryhmää, jonka kanssa sinun “pitäisi” jakaa kokemuksesi. Sun ei tarvitse olla valmis jakamaan mitään. Keräämme kommentit anonyymisti ja juuri sinun sanomasi eivät tallennu mihinkään.

Tarkempi kuvaus kurssin sisällöstä

Unen taito - Mielekkäästi vapaaksi kamppailusta nukkumisen kanssa -verkkokurssi on laadittu pohjautuen kognitiivisen terapian menetelmiin unettomuuden hoidossa sekä UCLA:n (University of California, Los Angeles) lääketieteellisessä tiedekunnassa kehitetyn mindfulness-kurssin sisältöihin, jota on tutkittu paljon erittäin positiivisin tuloksin. Tutkimusten positiiviset tulokset on saatu 6-8 viikon kursseilla, joten siksi myös tämä kurssi on rakennettu kuuden viikon mittaiseksi. Kurssiviikkojen sisällöt voit suorittaa omassa tahdissa itsenäisesti. Kaikki materiaalit ovat käytettävissäsi vielä kurssin jälkeen kaksi viikkoa.

 

Julkaisemme jokaisen kurssiviikon materiaalit viikottain ja kaikkeen materiaaliin ei pääse käsiksi heti, koska emme suosittele ahmimaan kaikkea yhdellä kertaa, vaikka aiheet mielenkiintoisia ovatkin! Jokaisen viikon materiaalit voit käydä läpi omassa tahdissasi joko yhdeltä istumalta tai useammassa palassa ilman aikatauluja. Jos haluat käydä koko viikon materiaalit läpi kerralla, kannattaa aikaa varata yleensä noin tunnin verran. Olennainen osa kurssia on myös kotiharjoitukset, jotka voit tehdä oman päivärytmisi mukaan silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kotiharjoitukset kestävät 5-20 minuuttia ja ne kulkevat mukanasi kätevästi Insight Timer -palvelussa.

Opiskelumateriaaleissa vaihtelevat audiot, videot, lukutehtävät, kirjoitusharjoitukset sekä äänitteiden kanssa tehtävät ohjatut mindfulness-harjoitukset. Harjoitusten tekemiseen liittyy olennaisena myös harjoituskokemuksesta jakaminen kurssilaisten kesken. Tämä tehdään kuitenkin täysin anonyymisti, joten voit vapaasti kertoa kokemuksistasi.

BZ1A9938_edited.jpg

Hanne Savunen, FM  

Founder, Director, Educator, Researcher, Therapist

Unen taito - Mielekkäästi vapaaksi kamppailusta nukkumisen kanssa
-verkkokurssin
ohjaaja ja kehittäjä

UCLA:n kouluttama mindfulness-ohjaaja, erityisopettaja, aineenopettaja, rehtori, tohtorikoulutettava

 

Hanne on Suomen mindfulness-instituutin perustaja ja kouluttaja sekä ensimmäinen, joka on saanut koulutuksen ohjata UCLA:n (University of California, Los Angeles) Mindful Awareness Research Centerin mindfulness-kursseja Amerikan ulkopuolella sekä ensimmäisenä Euroopassa. Hanne on niitä harvoja, joilla on UCLA:n yliopistotasoinen mindfulness- ja itsemyötätunto-ohjaajan pätevyys. Hän on sitoutunut omaan päivittäiseen harjoitukseensa ja käy vuosittain Amerikassa retriiteillä ja koulutuksissa syventämässä osaamistaan. Hän on kouluttanut jo satoja ihmisiä mindfulnessista ja itsemyötätuntotaidoista.

 

Hän myös kirjoittaa väitöskirjaa tunne- ja tietoisuustaidoista ja itsemyötätunnosta. Hanne on myös toiminut opettajana monta vuotta sekä on kolmen pienen lapsen äiti.

Hanne on pohjoismaiden ainut IMTA seftifioitu mindfulness-ohjaajien kouluttaja ja on erikoistunut myötätuntokeskeiseen terapiaan sekä kognitiviseen lyhytterapiaan.

”Hannen tyyli opettaa on selkeää, rauhallista, johdonmukaista ja lempeää. Kurssimateriaalit toimivat omalla kohdallani hyvin. Hannen ääni ja tyyli ohjata harjoituksia on motivoiva.”

Tule mukaan
Unen taito - Mielekkäästi vapaaksi kamppailusta nukkumisen kanssa
-verkkokurssille hintaan  230€.

BZ1A6023.jpg
Hot Air Balloons


Unen taito - valmennuspaketti
verkkokurssi ja 3 yksilövalmennusta zoomin kautta
549€.

bottom of page