top of page

Mindfulness-ohjaajakoulutus CMIF®️  2021

 

Haluatko hyödyntää mindfulness-osaamista työssäsi ja vakiinnuttaa mindfulness-taidot pysyvästi osaksi elämääsi?

 

Noin vuoden kestävässä intensiivikouluksessa opiskelet turvallisessa pienryhmässä UCLA:n (University of California, Los Angeles) yliopistokoulutetun Mindfulness-kouluttajan Hanne Laasalan ammattitaitoisessa ohjauksessa.

 

​Mindfulness-ohjaajakoulutuksesta saat välineitä, tietoa ja taitoa ohjata mindfulness-harjoituksia sekä taitoa yhdistää mindfulness-osaamista osaksi omaa työtäsi. Ohjaamisen perustana on ohjaajakoulutettavan omien mindfulness- ja itsemyötätuntotaitojen vahvistaminen.

Seuraava Mindfulness-ohjaajakoulutus CMIF®️ - ohjelma alkaa maaliskuussa 2021.  Haku koulutukseen aukeaa marraskuussa 2020, kuulet siitä ensimmäisten joukossa tilaamalla uutiskirjeemme täältä.

Maaliskuussa 2021 alkavan koulutuksen aikataulu on nyt julkaistu!

Kenelle

Koulutukseen osallistuminen edellyttää aikaisempaa tutustumista mindfulnessiin. Hakemalla heti mukaan, ehdit vielä vakiinnuttaa oman harjoituksesi ennen koulutuksen alkamista.

Koulutuksesta hyötyvät työssään erityisesti esimiehet, HR-asiantuntijat, sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaiset, työhyvinvoinnista vastaavat, terapeutit, valmentajat ja kaikki muut, joita kiinnostaa mindfulnessin ohjaaminen ja sen hyödyntäminen osana työelämää.

Mitä koulutus sisältää?

· 14 koulutuspäivää

· verkkokurssituen koko ensimmäisen moduulin ajan

· viikonloppuretriitin

· kirjallisuuteen tutustumista

· oppimispäiväkirjan kirjoittamista

· oman mindfulness-kotiharjoituksen koko koulutuksen ajan

· tieto-osuuden valmistelun ja esittämisen kirjallisuuden pohjalta ja lopputyön

Aikataulu

Maaliskuussa 2021 alkavan koulutuksen aikataulu on nyt julkaistu!

1. moduuli

pe 12.3.  klo 10-16

pe 9.4.   klo 10-16 ( etänä )

pe 23.4. klo 10-16 ( etänä )

pe 7.5.    klo 10-16

pe 14.5.  klo 10-16

2. moduuli / Retriitti -viikonloppu

pe-su 21.-23.5.2021

3. moduuli

to 26.8.   klo 10-16

pe 27.8.   klo 10-16

to 23.9.   klo 10-16

pe 24.9.  klo 10-16

pe 22.10. klo 10-17

pe 19.11.   klo 9.30-17

01 Moduuli

Koulutuksen ensimmäisessä moduulissa kasvatetaan ohjaajakoulutettavan ymmärrystä mindfulnessista.

 

Oman harjoitusprosessin ja kokemuksen kautta syvennytään mindfulnessiin ja itsemyötätuntoon sekä saadaan välineet ja tuki ohjaajakoulutettavan omien tunne- ja tietoisuustaitojen vahvistamiseen.

 

Ensimmäinen moduuli sisältää viisi lähipäivää, verkkokurssituen, oppimispäiväkirjan kirjoittamisen sekä mindfulness-kirjallisuuteen tutustumista.

Ensimmäisen moduulin lähipäivät pidetään Suomen Mindfulness-instituutin tiloissa osoitteessa Uudenmaankatu 39, Helsinki.

02 Moduuli

Toinen moduuli koostuu mindfulness-harjoituksen syventämisestä mindfulness-hiljaisuuden retriitillä hyvinvointikeskus Elontulessa Karjalohjalla. 

 

Retriittiviikonloppuun kuuluu lisäksi yksilöohjaus terapeutin kanssa, jossa pääset syventämään itsetuntemustasi ja käymään tunnetyöskentelyä haluamastasi aiheesta keskustellen. HUOM! Kaikki retriitin kustannukset sisältyvät kokonaisuudessaan ohjaajakoulutuksen hintaan.

Toisen moduulin lähipäivät pidetään retriittimuotoisena hyvinvointikeskus Elontulessa Karjalohjalla osoitteessa Merkniementie 94, 09120 Lohja.

03 Moduuli

Kolmas moduuli sisältää ohjaamisen harjoittelua sekä koulutuspäivissä että vertaisryhmässä. Vertaisryhmät kokoontuvat noin kaksi kertaa lähiopetusjaksojen välillä.

Kolmanteen moduuliin kuuluu myös tieto-osuuksien esittämistä kirjallisuuden pohjalta sekä tutustumista ohjaamisen pedagogiikkaan ja ohjaamisen eettisiin periaatteisiin.

Kolmannessa ja viimeisessä moduulissa ohjaajakoulutettavat tekevät myös lopputyön reflektoiden omaa kasvuaan ohjaajaksi kirjallisessa muodossa.

Kolmannen moduulin lähipäivät pidetään Suomen Mindfulness-instituutin tiloissa osoitteessa Uudenmaankatu 39, Helsinki.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Verkkosivujemme kautta tapahtuva haku aukeaa heti 1.11.2020. Hakijat haastatellaan hakujärjestyksessä ja haku sulkeutuu, kun ryhmä täynnä tai viimeistään 30.11.2020

Mikäli sinulla on aiheesta kysyttävää, tavoitat meidät  sähköpostitse info@mindfulnessinstituutti.com tai puhelimitse +358 50 512 8588 (ti-pe klo 9-16)

Hinta

Koulutuksen hinta on 3800 euroa (sis. alv.24%)  Maksajan ollessa yritys, yhteisö, ammatinharjoittaja tai toiminimi, on hinta 3800 € (+ alv 24%).

 

Koulutuksen voi maksaa yhdessä, kolmessa tai jopa yhdeksässä erässä. Varausmaksu 10% maksetaan koulutukseen valinnan vahvistuttua. HUOM! Retriittiviikonlopun kulut (majoitus 4-6 hengen huoneessa, ruuat, ohjaus, terapiatyöskentely) sisältyvät hintaan.

Kouluttaja

Mindfulness-ohjaajakoulutuksen kouluttajana toimii FM Hanne Laasala, yksi Euroopan ainoita UCLA:n (University of California, Los Angeles) kouluttamia Mindfulness-kouluttajia.

 

Hanne on kouluttamisen ammattilainen (erityisopettaja, aineenopettaja sekä rehtori) ja hän tekee parhaillaan väitöskirjaa tutkien mindfulnessin ja itsemyötätuntotaitojen vaikutuksia hyvinvointiin ja tunneälyyn. Hanne on myös terapeutti (CFT ja kognitiivinen lyhytterapia)

 

Hanne on lisäksi  lasten ja nuorten tietoisuustaito-ohjaaja ja -ohjaajien kouluttaja (.b, Mindful Schools, Susan Kaiser Greenland). Hän kouluttaa ja ohjaa mindfulnessia aikuisille ja lapsille Suomen mindfulness-instituutissa sekä Helsingin yliopiston täydennyskoulutuskeskuksessa ammentaen sekä laajasta koulutuspohjasta, että vuosien omasta harjoitus- ja koulutuskokemuksesta.

" Lämmin suositus tälle koulutukselle! Hannen lempeällä ja ammattitaitoisella otteella vetämä koulutus on antanut hyvän pohjan ohjaajana toimimiselle ja tuonut omaan mindfulness harjoitukseen syvyyttä ja varmuutta.

 

- Lehtori (AMK), tohtorikoulutettava  Tanja Korhonen

Koulutuksesta sanottua

bottom of page