top of page

Mindfulness-ohjaajakoulutus  CMIF®️ 2020

 

Haluatko hyödyntää mindfulness-osaamista työssäsi ja vakiinnuttaa mindfulness-taidot pysyvästi osaksi elämääsi? Tervetuloa mukaan hakemaan maaliskuussa 2020 alkavaan mindfulness-ohjaajakoulutukseemme CMIF®️ .

 

Noin vuoden kestävässä intensiivikouluksessa opiskelet turvallisessa pienryhmässä UCLA:n (University of California, Los Angeles) yliopistokoulutetun Mindfulness-kouluttajan Hanne Laasalan ammattitaitoisessa ohjauksessa. 

​Mindfulness-ohjaajakoulutus antaa sinulle:

· taitoa työskentellä stressin, haastavien tunteiden ja ajatusten kanssa

· myötätuntoa itseäsi sekä muita kohtaan

· taitoa vahvistaa positiivisia tunteita

· kykyä työskennellä kivun kanssa mindfulnessin avulla

· tietoisen vuorovaikutuksen taidot

· välineet ja tuen harjoittaa mindfulnessia osana arkeasi

· tietoa, menetelmiä ja valmiuksia ohjata mindfulnessia ja käyttää näitä taitoja täydentämään ammattitaitoasi.

Kenelle

Koulutukseen osallistuminen edellyttää aikaisempaa tutustumista mindfulnessiin. Hakemalla heti mukaan, ehdit vielä vakiinnuttaa oman harjoituksesi ennen koulutuksen alkamista.


Ohjaamisen perustana on ohjaajakoulutettavan omien mindfulness- ja itsemyötätuntotaitojen vahvistaminen.

Mietitkö oman taustasi soveltuvuutta koulutukseen? Tavoitat meidät sähköpostitse info@mindfulnessinstituutti.com tai puhelimitse 050 541 7034.

Mitä koulutus sisältää?

· 14 lähipäivää

· verkkokurssituen koko ensimmäisen moduulin ajan

· viikonloppuretriitin

· kirjallisuuteen tutustumista

· oppimispäiväkirjan kirjoittamista

· oman mindfulness-kotiharjoituksen koko koulutuksen ajan

· tieto-osuuden valmistelun ja esittämisen kirjallisuuden pohjalta ja lopputyön

Aikataulu

​Koulutus toteutetaan kokonaisuudessaan kolmessa moduulissa ajalla 13.3 - 27.11.2020.

01 Moduuli

LÄHIPÄIVÄT

perjantai 13.3. klo 10-16

perjantai 27.3. klo 10-16

lauantai 18.4. klo 10-16

perjantai 24.4. klo 10-16

lauantai 9.5. klo 10-16

Koulutuksen ensimmäisessä moduulissa kasvatetaan ohjaajakoulutettavan ymmärrystä mindfulnessista.

 

Oman harjoitusprosessin ja kokemuksen kautta syvennytään mindfulnessiin ja itsemyötätuntoon sekä saadaan välineet ja tuki ohjaajakoulutettavan omien tunne- ja tietoisuustaitojen vahvistamiseen.

 

Ensimmäinen moduuli sisältää viisi lähipäivää, verkkokurssituen, oppimispäiväkirjan kirjoittamisen sekä mindfulness-kirjallisuuteen tutustumista.

Ensimmäisen moduulin lähipäivät pidetään Suomen Mindfulness-instituutin tiloissa osoitteessa Uudenmaankatu 39, Helsinki.

02 Moduuli

LÄHIPÄIVÄT

perjantai 22.5.2020

lauantai 23.5.2020

sunnuntai 24.5.2020 

Toinen moduuli koostuu mindfulness-harjoituksen syventämisestä mindfulness-hiljaisuuden retriitillä hyvinvointikeskus Elontulessa Karjalohjalla. 

 

Retriittiviikonloppuun kuuluu lisäksi yksilöohjaus terapeutin kanssa, jossa pääset syventämään itsetuntemustasi ja käymään tunnetyöskentelyä haluamastasi aiheesta keskustellen. HUOM! Kaikki retriitin kustannukset sisältyvät kokonaisuudessaan ohjaajakoulutuksen hintaan.

Toisen moduulin lähipäivät pidetään retriittimuotoisena hyvinvointikeskus Elontulessa Karjalohjalla osoitteessa Merkniementie 94, 09120 Lohja.

03 Moduuli

LÄHIPÄIVÄT

perjantai 28.8. klo 10-16

lauantai 29.8. klo 10-16

perjantai 25.9. klo 10-16

lauantai 26.9. klo 10-16

perjantai 30.10. klo 10-17

perjantai 27.11. klo 9.30-17

Kolmas moduuli sisältää ohjaamisen harjoittelua sekä koulutuspäivissä että vertaisryhmässä. Vertaisryhmät kokoontuvat noin kaksi kertaa lähiopetusjaksojen välillä.

Kolmanteen moduuliin kuuluu myös tieto-osuuksien esittämistä kirjallisuuden pohjalta sekä tutustumista ohjaamisen pedagogiikkaan ja ohjaamisen eettisiin periaatteisiin.

Kolmannessa ja viimeisessä moduulissa ohjaajakoulutettavat tekevät myös lopputyön reflektoiden omaa kasvuaan ohjaajaksi kirjallisessa muodossa.

Kolmannen moduulin lähipäivät pidetään Suomen Mindfulness-instituutin tiloissa osoitteessa Uudenmaankatu 39, Helsinki.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Hae mukaan Mindfulness-ohjaajakoulutukseen täyttämällä hakemus täällä.

 

Kaikki koulutukseen hakevat haastatellaan puhelimitse hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Mikäli sinulla on aiheesta kysyttävää, tavoitat meidät  sähköpostitse info@mindfulnessinstituutti.com tai puhelimitse 050 541 7034.​​​

Hinta

Koulutuksen hinta on 3500 euroa (sis. alv.24%)  Maksajan ollessa yritys, yhteisö, ammatinharjoittaja tai toiminimi, on hinta 3500 € (+ alv 24%). 

 

Koulutuksen voi maksaa yhdessä, kolmessa tai jopa yhdeksässä erässä. Varausmaksu 10% maksetaan koulutukseen valinnan vahvistuttua. HUOM! Retriittiviikonlopun kulut (majoitus 4-6 hengen huoneessa, ruuat, ohjaus, terapiatyöskentely) sisältyvät hintaan.

Kouluttaja

Mindfulness-ohjaajakoulutuksen kouluttajana toimii FM Hanne Laasala, yksi Euroopan ainoita UCLA:n (University of California, Los Angeles) kouluttamia Mindfulness-kouluttajia.

 

Hanne on kouluttamisen ammattilainen (erityisopettaja, aineenopettaja sekä rehtori) ja hän tekee parhaillaan väitöskirjaa Helsingin yliopistoon tutkien mindfulnessin ja itsemyötätuntotaitojen vaikutuksia hyvinvointiin ja tunneälyyn.

 

Hanne on lisäksi  lasten ja nuorten tietoisuustaito-ohjaaja ja -ohjaajien kouluttaja (.b, Mindful Schools, Susan Kaiser Greenland). Hän kouluttaa ja ohjaa mindfulnessia aikuisille ja lapsille Suomen mindfulness-instituutissa sekä Helsingin yliopiston täydennyskoulutuskeskuksessa ammentaen sekä laajasta koulutuspohjasta, että vuosien omasta harjoitus- ja koulutuskokemuksesta.

”Tämä koulutus on tuonut niin

paljon hyvää elämään, sekä henkilökohtaisella että ammatillisella tasolla.”

Koulutuksesta sanottua

bottom of page